2777
2789
عنوان

یعنی دختر نقی قراره با خارجی ازدواج کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 35 پست

اونایی میگن به اسی یه فیلم چرا جدی گرفتین

در اصل اسی فیلم جدی نگرفته 

می خواد صرفا تاپیک بزنه صحبت کنه

به نظرم خودشون تاپیک جدی گرفتن 

چهل نفر میان می نویسن چرا پایتخت جدی نگرفتی

نابغه ها 

خودتون تاپیک جدی نگیرید ترکش کنید 

بسم الله فیلم رو میگین ؟؟ تاجیکی ولی تاجیک خارج نیستاا ...

نه دیگه تاجیک برا کشور تاجیکستانه که گفت میریم اونجا زندگی میکنیم 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا اینجا انقد جدی گرفتن پایتختوووووو؟!

امروز تو یهدخبر دیدم که پایتخت تو بازدید رکورد شکسته میرن نگاه میکنن بیان ایراد بگیرن🤷‍♀️

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

بیشتر ببینید
اونایی میگن به اسی یه فیلم چرا جدی گرفتیندر اصل اسی فیلم جدی نگرفته می خواد صرفا تاپیک بزنه صحبت کنه ...

🤣🤣😂😂😂😂این دانشمند ها اینجا سخت مشغولن ما مزاحم میشیم با این تاپیک ها عزیزم 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
بیشتر ببینید
اره پرفسور ما بیکاریم در مورد سریال مورد علاقمون حرف می‌زنیم شما ببخشید وسط شلوغی هاتون تاپیک می‌زنی ...

شوخی کردم چرا انقد جدی گرفتی😐😐

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید
شوخی کردم چرا انقد جدی گرفتی😐😐

منم شوخی کردم گلم وگرنه مشخصه همه چیز 😂😘

بیشتر ببینید
امروز تو یهدخبر دیدم که پایتخت تو بازدید رکورد شکسته میرن نگاه میکنن بیان ایراد بگیرن🤷‍♀️

😂😂😂اره همه ام میگن خوب نیست و بازم میبینن

البته پربازدید بودنش بخاطر اینم هست که کلا تی وی چیزی برای ارائه نداره و همین پایتخت ازش مونده🫠

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بیشتر ببینید
😂😂😂اره همه ام میگن خوب نیست و بازم میبیننالبته پربازدید بودنش بخاطر اینم هست که کلا تی وی چیزی بر ...

بنظر من خوبه هم اینکه حداقل میدونی جدیده 

بیشتر ببینید

خب کشور تاجیکستان مگه کجاست همین بغله دیگه عزیزم خارج به حساب نمیاد خارج میشه کانادا و امریکا و ...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

بیشتر ببینید

ما هم میبینیم خانوادگی... به نظرم بد نیست برای سرگرمی 😅

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بیشتر ببینید

ما هم میبینیم خانوادگی... به نظرم بد نیست برای سرگرمی 😅

بیشتر ببینید

خب کشور تاجیکستان مگه کجاست همین بغله دیگه عزیزم خارج به حساب نمیاد خارج میشه کانادا و امریکا و ...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

بیشتر ببینید