2777
2789
عنوان

خانما هدیه تولد دختر هشت ساله لطفا همه نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 35 پست
از لوازم تحریر دوتا کتاب داستان و ی مدادرنگی بگیر، یاهم ی کیف پول، چندجفت جوراب ....سوپرمارکت هاهم ا ...

میدونین کادویی نمیخوام باشه چون میترسم بچه هام ب پدرشون بگن مامان اسباب بازی هم خریده

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میدونین کادویی نمیخوام باشه چون میترسم بچه هام ب پدرشون بگن مامان اسباب بازی هم خریده

خب عزیزم اگه همسرت راضی نیس ب نظرم چیزی نگیر ، راستش ی تومن هدیه گرفتی دیگه وقتی اعلام کنی من هدیمو زودتر و دیروز دادم همه میفهمن ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
خب عزیزم اگه همسرت راضی نیس ب نظرم چیزی نگیر ، راستش ی تومن هدیه گرفتی دیگه وقتی اعلام کنی من هدیمو ...

واسه مبادا سیصد بزارم پاکت ببینم شرایط چجوریه بعد اگه چیزی در مورد لباس نگفتن من پاکت رو بدم؟

واسه مبادا سیصد بزارم پاکت ببینم شرایط چجوریه بعد اگه چیزی در مورد لباس نگفتن من پاکت رو بدم؟

عزیزم شاید اونها یادشون بره ، چقدر تعارف داری خب خودت بگو من دیروز هدیه دادم کار سختی نیس باور کن 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....