2777
2789
عنوان

مذهبیا بیاید گوسفند ذبح اسلامی نشه حرام هست خوردنش اگر مجبور باشی

| مشاهده متن کامل بحث + 2598 بازدید | 90 پست
شما وکیل هستید؟میتونم چند تا سوال ازتون بپرسم؟

نه ولی حقوق خوندم .بفرمایید

شما و تمامی کسانی که دوستشان دارید       روزی خواهید مرد .تنها بخش کوچکی از چیزهایی که گفته اید یا کارهایی که کرده اید برای تعداد کمی از مردم اهمیت خواهند داشت آن هم صرفا برای یک مدت کوتاه  این حقیقت ناخوشایند زندگی است تمام مسائلی که به آن فکر میکنید یا کارهایی که انجام میدهید تنها گریز استادانه ای از این حقیقت اند.                  ما غبارهای بی اهمیتی هستیم که در یک نقطه آبی پرسه میزنیم و به هم برخورد میکنیم عظمتی برای خودمان تجسم میکنیم و اهدافی برای خودمان میسازیم اما راستش را بخواهید ما هیچ نیستیم .             پس از قهوه لعنتی تان لذت ببرید!

بیشتر ببینید
نه ولی حقوق خوندم .بفرمایید

ممنونم

بنده اینجا اقایی رو میشناسم که مدام دنبال صیغه کردن خانم های متاهل هستن به خود منم پیشنهاد دادن

به اقایونم پیشنهاد لوا.ط میدن

خودشون رو هم مشاور اسلامی جا میزنن

هزار تا کاربری دارن

کلی ازشون مدرک دارم

میتونم شکایت کنم؟

(......................این کاربری دیگر فعال نمی باشد،تاپیک آخرم...........................)السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)🧡

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من شنیدم نباید زبون بسته رو زجر کش کنی و برش باید از ته حنجره باشه اینا بلد نبودن از مهره گردن بریدن ...

بله اصلش اینه

اما دلیل نمیشه حروم بشه گوشت

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی
ممنونمبنده اینجا اقایی رو میشناسم که مدام دنبال صیغه کردن خانم های متاهل هستن به خود منم پیشنهاد داد ...

من تسلط کامل بر مباحث جرایم اینترنتی ندارم . تو سایت وکیل هست بهتره از اون بپرسین . 

شما و تمامی کسانی که دوستشان دارید       روزی خواهید مرد .تنها بخش کوچکی از چیزهایی که گفته اید یا کارهایی که کرده اید برای تعداد کمی از مردم اهمیت خواهند داشت آن هم صرفا برای یک مدت کوتاه  این حقیقت ناخوشایند زندگی است تمام مسائلی که به آن فکر میکنید یا کارهایی که انجام میدهید تنها گریز استادانه ای از این حقیقت اند.                  ما غبارهای بی اهمیتی هستیم که در یک نقطه آبی پرسه میزنیم و به هم برخورد میکنیم عظمتی برای خودمان تجسم میکنیم و اهدافی برای خودمان میسازیم اما راستش را بخواهید ما هیچ نیستیم .             پس از قهوه لعنتی تان لذت ببرید!

بیشتر ببینید
نه ایرانم صبح شوهرم و داییش ذبح کردن مثلانذری مادرشون هست بلد نبودن الکی الکی سر بریدن

روبه قبله باشه  آب بدن قبل ذبح 

نام خدا رو بگن موقع ذبح

و یک قسمت مشخص هست

خیلی پیچیده نیست شاید شما حساسی

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
بیشتر ببینید
همه چی دوست داشتن نیست منم شوهرم ادعا میکنه دوستم داره جلو خانوادش وایساد به خاطرم ولی چه فایده عوضی ...

من بخاطرتفاوت فرهنگی باایشون تدامه ندادم از روز اولم بعنوان خاستگار... من قبول نکردم ده سال گذشت وروز ب روز عاشق ترشد دیگه باتمام احساسی بودنم خیلی منطقی راهم جداکردم چون دوقرهنگ متفاوت داشتیم

🕊به شوقَت چه غمها به جانم خریدم چه بَر من گذشت آن زمانی که دیدم تُ عاشق نبودی~~~خبر به دورترین نقطه جهان برسد، نخواست او، به منِ خسته ، بی گمان برسد. شکنجه بیشترازاین که پیش چشم خودت، کسی ک سهم تو باشد،،، ب دیگران برسد♡،، خداکند که........ نه نفرین نمیکنم، نکند به او که عاشق اوبوده ام، زیان برسد........... ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆nasakh.... 🎵ramin tajangi  &  masud jalilian🎶🎶🎵🎵

بیشتر ببینید
تو حیاط سر بریدن اونجا بودم میگی زنگ بزن دفتر امام جمعه برا چی؟ من که خوردمش دیگه یعنی کفاره ای چیزی ...

برای این میگم زنگ بزن برای اینکه ببینی چطور میشه مثلا اثرش رو از بدت پاک کنی یا حالا مثلا کفاره ایی چیزی بدی

ببین هر چی که نمیدونستی اشکال نداره،ولی اگه عمدی بوده بله حرامه،فقط اینکه بهتره برا باقی مسائلش از مرجع تقلیدت بپرسی چون ممکنه تو جزئیات مراجع اختلاف نظر داشته باشند،شماره حرم امام رضا علیه السلام۰۵۱۳۲۰۲۰

من بخاطرتفاوت فرهنگی باایشون تدامه ندادم از روز اولم بعنوان خاستگار... من قبول نکردم ده سال گذشت ورو ...

عاقلی آفرین من احمق دنبال دلم رفتم و سرنوشتم شد این

خدایم برایم کافیست ❤