2777
2789
عنوان

چجوریه ک میگن این خونه برا توعه ولی تو همه چیش دخالت میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 58 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب این خونه اونها هست نه واقعا باید جدا بشی ازشونوالا موندم عصر جدید کی دیگه تو خونه مادرشوهر زندگی ...

باوا نمی‌زارن بریم 

مادرش میشینه گریه ک پسرمو میخوای ببری 

میشه برا خونه🏡دارشدنم صلوات بفرسی دمت گرم رفیق❤️
تاپیکای قبلم گفتم اصلا منو آدم حساب نمیکننبریز بپاش میخانه بفهمونن خونه باباشونه من اضافیم

ببین حتی اگه دخترا  از عمد هم اذیتت نکنن  شما اونجا اذیت میشی

نمی‌خوام واقعا چیزی بگم ک گناه کسی بیوفته گردنم 

اما امروزه نمیشه مثل قدیم همه باهم زندگی کنیم

ماها کم تحمل شدیم قدیم ترها صبور بودن البته که برایشون سخت بوده 

شما نباید قبول می کردی این زندگی عجیب و  

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
بیشتر ببینید
تاپیکای قبلم گفتم اصلا منو آدم حساب نمیکننبریز بپاش میخانه بفهمونن خونه باباشونه من اضافیم

همسرت چیکار میکنه؟ چرا تو چنین زندگی موندی اخه 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بیشتر ببینید
ببین حتی اگه دخترا از عمد هم اذیتت نکنن شما اونجا اذیت میشینمی‌خوام واقعا چیزی بگم ک گناه کسی بیوف ...

اره الآنم شوهرم میخواد بریم خونه داداشش ک خالیه اونجا نقل مکان کنیم ولی اونم بده 

خیلی نزدیک ب همیم 

باز همون اش و کاسه اس

همسرت چیکار میکنه؟ چرا تو چنین زندگی موندی اخه

میخواد سازگار باشیم با این اوضاع چون پول پیش اینا نداره 

ولی همش دخالت همش دعوا 

فعلا دارم تحمل میکنم ولی دروز صبرم لبریز شد با اون رفتار خواهرشوهرم

اگر بخواهیم بریم کلی حرف ک میشنویم تازه اگر راضی شدن پول پیش باید جور کنیم

خو خودت پول پس انداز کن و طلا بخر برا خودت و خرج بزار رو دست شوهرت و ازش پول بگیر تا بعد برا خودت مستقل بشی

خو خودت پول پس انداز کن و طلا بخر برا خودت و خرج بزار رو دست شوهرت و ازش پول بگیر تا بعد برا خودت مس ...

آخه الان وقتش نیس کلی بدهی داریم و من طاقتم تموم شده 

تو این خونه