2777
2789
عنوان

بچه ها کی تهرانو خوب میشناسه😍

198 بازدید | 36 پست

بچه ها ما فردا میخوایم بریم تهرانگردی ولی سردرگمیم کجا بریم و اینم اضافه کنم پل طبیعت، کاخ سعدآباد، کاخ گلستان، موزه هنرهای ملی، موزه ماشین های کلاسیک، پارک ملت، پارک جمشیدیه رو رفتیم لطفا به غیر از اینا یه جای خفن معرفی کنید مرسی🙏

فکرشو بکن ۲۰۲۰ ماسک میزدی که زنده بمونی، کی چی؟      که برسی به این روزا؟!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اسی بین اینا ک گفتی نمیدونم ولی من بودم فقطططط میرفتم پاساژ خرید😂😂🤦🏻‍♀️

هدیش مال

کورش مال

نیایش مال

اینا خیلی خوبنننن🥲🥲😂

عاااااشق گربه هاااا🥺🤍اگه اومدی سایت عقده هاتو خالی کنی تاپیکام نیا و ریپ نزن..

غروبای رباط کریم بیاین ببینین

خوب بود

🟢فعلا چهل تا تاپیک قدیمی گذاشتم و مابقیش رو بعدا میذارم 🔴تا عید قربان (۴۰ شب) چهل تا تاپیک مشکل حقوقی میذارم برای یک نذر. 🟠برای روزای دیگه هم خدا بزرگه و ببینیم چه زاید باز.

برو مالا رو ببین بنظرم

برو اپال کوروش مال نیایش مال یا ایران مال

رستوران مس توران برید

کافه یخی تهران جالبه

هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

بیشتر ببینید
اسی بین اینا ک گفتی نمیدونم ولی من بودم فقطططط میرفتم پاساژ خرید😂😂🤦🏻‍♀️هدیش مالکورش مالنیایش مال ...

🤣🤣🤣خواهرم نو مانی، پول میبینی تو دست و بال من؟

کتابفروشی های انقلاب /=

کباب ترکی های آرارات /=

معجون فروشی های شامور و ستارخان /=

گلاب دره /=

آبشار دارآباد /=

کلک چال بالای جمشیدیه /=

بام تهران/=

ولی درآخر غروب های رباط کریم /=

🟢فعلا چهل تا تاپیک قدیمی گذاشتم و مابقیش رو بعدا میذارم 🔴تا عید قربان (۴۰ شب) چهل تا تاپیک مشکل حقوقی میذارم برای یک نذر. 🟠برای روزای دیگه هم خدا بزرگه و ببینیم چه زاید باز.

برید از صبح دریاچه چیتگر

من خیلی دوست دارم برم اتفاقا ولی اونقد از پارک چیتگر بد گفتن شوهرم مخالفه