2777
2789
عنوان

هیچ امیدی ب خرید خونه ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب انگاری یکمی دارین هشتاد ملیون رو قرض کن به زور بخرم دیگه

نه الان رو نمیگم . قبل گرونی ها میگم . الان ک چند میلیارد کم داریم🥲

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 

راه خونه خریدن، پله پله جلو رفتنه

از خونه قدیمی کوچیک بدون امکانات حومه شهر شروع کنید

هر وقت پول دستتون اومد یکم بهترش کنید

طول میکشه، ولی بالاخره جواب میده 

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
بیشتر ببینید

من و شوهرم صفره صفر بودیم ازدواج کردیم من هرماه یه تیکه کوچیک طلای بدون اجرت میخریدم شده از خورد و خوراک یا لباس میزدم بعد دو سه سال که شد یه خونه توی شهرستان پیش خرید کردم با ۹۰  میلیون طلا که داشتم بعد قسط های اون خونه رو دادم و پارسال یه خونه تو شیراز با رهن و وام خریدم

بعد یکسال خونمو دادم رهن رفتم یه خونه سازمانی زندگی کردم که ۳۹ متر بود

اگه بگم جیگرم خون شد تا خونه خریدم کم گفتم 

ولی الان حس آرامش دارم

بنظرم بدون در نظر گرفتن نتیجه هر وقت تونستی پولت جمع کن بده طلا

من و شوهرم صفره صفر بودیم ازدواج کردیم من هرماه یه تیکه کوچیک طلای بدون اجرت میخریدم شده از خورد و خ ...

خوشحال شدم براتون عزیزم چ خوب ک خونه خریدین. مبارکتون باشه. بابت گفتن تجربه ات هم تشکر میکنم. 

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞