2777
2789
عنوان

من مقصرم یا همسرم بگید لطفا

258 بازدید | 25 پست

یکساله عقدم ما دیشب رفته بودیم مهمونی موقع خداحافظی مامانش اومد طرف من دست بده من رو مبل نشسته بودم یکم بلند شدم حالت نیم خیز دست دادم بعد همسرم گفت خب پاشو زن داداشش شنید این جملشو و من ناراحت شدم جلو بقیه اینو گفت 

موقع خواب گفتم چرا انقد ساکتی از سر شبه تو مهمونی که خوب خود شیرینی میکنی اونم گفت تو چرا حرف نمیزنی تو مهمونی میخوای خودتو متفاوت بگیری منم گفتم چه ربطی به موضوع الانمونو داره دارم درباره خودمون صحبت میکنم بعد گفت تو چرا دوست داری خودتو جدا کنی من روز خاستگاری بهش گفته بودم من کم حرفم بعد گفت همینقدر نمی‌فهمی عزت میزارن سرت میان طرفت دست بدن چرا پانمیشی بعد منم گفتم مگه تو میای خونمون هر دفعه پامیشی کامل میگه مشکل داشتی میگفتی منم تا صبح گریه کردم که آنقدر بفکر خانوادشه بیشتر تا من دوست داره بیشتر اونا و خوشحال نگه داره تا من 

واقعا ازین غیر منطقی رفتار کردنش بدم میاد بهم بگو من مقصرم یا اون هر دوهفته تقریبا یه موضوع چرتی پیدا می‌کنه 

بهتر بود بیشتر احترام بذارین به بزرگتر 

حالا هر کس 

بعدم چرا باز هی کش میدین 

هی سوال جواب میکنین 

تا صبح گریه برای به کلام حرف بی ارزش 

وقتی صورتتون پر چروک شد از گریه میفهمین چقدر بچگانه بوده کاراتون

از بعضی کاربرا یه رفتارایی میبینم که ..❌خب دلایل متفاوته 👈نیاز به دیده شدن 👈نیاز به تایید دیگران 👈عدم اعتماد بنفس 👈حسادت و..❌❌لا به لای همه این خودخواهی ها یادمون باشه دلی رو نشکونیم ❌چون عقاید ،لایف استایل، نوع پوشش، طرز تفکر،حتی پروفایل،،،دیگری و نمیپسندیم❌اجازه نداریم دل کسی رو بشکونیم ❌ما نمیدونیم چقدر زندگی به دیگری سخت گرفته ❌👈سخت ترش نکنیم ♥گل 🌹 در بر و می 🥂 در کف و معشوق 💍❤به کام است🎊سلطان جهانم 👑به چنین روز 🌄 غلام است❤تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین کلا از اداب احوال پرسی اینه که طرف میاد سمتت به احترامش کاملا بلند بشی و محکم دست بدی.

وای خب همسرت نباید اینجوری بلند میگفت.

تو خلوت دونفرتون میگفت.

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
بیشتر ببینید

حالا عیب نداره.....

نامزد منم میگه چرا کم حرفی (حالا خدایی من کم حرف نیستماااا  ولی تو جمع خانوادش خیلی کم حرف میشم نمیدونم چرا)

اینطور بحث ها تو نامزدی زیاده چون دو طرف ازهم شناخت ندارید و سوتفاهم پیش میاد
ولی به دل نگیر.....من یاد گرفتم سر اینطور مثال هیچ ری اکشنی نشون ندم چون نامزدم فکرمیکنه عمدی بوده!!! درصورتی که من منظوری نداشتم و یه سوتفاهم یا به طور مثال ناهماهنگی فرهنگی بوده...

نمیخواد گریه کنی.....

مشکلی نداره اگر اصلاحی توو رفتار شما میخواد ببینه بیان کنه ولی نه اینکه جلوی بقیه بگه باید توو خلوت بیان کنه...شما هم اینو بدون نیم خیز بلند شدن فقط برای افراد کوچک تر از خودته ...برای ادمای بزرگ تر از خودت باید کامل بلند شی...گریه هم نداره همچین مسئله ای انقد خودتو ضعیف نشون نده که بخواد هر حرفی بزنه دست پیشو میگرفتی که پس نیفتی ...همون اولش که رفتین خونه باید میگفتی که درست نیست توی جمع بهت رفتاری رو گوشزد کنه ...به کم حرف بودنت هم گیرمیداد میگفتی من از همون اولش ادم کم حرفی هستم و.......

حق با همسرتونه 

یعنی شما ادبتون در این حده؟ 

یکی بزرگتر از خودتون میاد جلو برا دست دادن نیمه خیز دست میدید؟؟؟

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋

حق با همسرتونه یعنی شما ادبتون در این حده؟ یکی بزرگتر از خودتون میاد جلو برا دست دادن نیمه خیز دست م ...

آخه خودشم اوایل کامل بلند میشد منم از رو عمد اینکارو نکردم ولی حالا که فکر میکنم میبینم خودش هم همین رفتارو داره جلو پدر و مادرم چرا به من گیر میده اونوقت بعد میگه خب مشکل داشتی میگفتی 

آخه خودشم اوایل کامل بلند میشد منم از رو عمد اینکارو نکردم ولی حالا که فکر میکنم میبینم خودش هم همین ...

ایشالا مشکلتون حل میشه ولی سیاست داشته باش نذار این بحث های کوچیک به زندگیت لطمه بزنه 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋

حالا بگیم شما مقصر 

اون باید عقلش بکشه خود سرینی نکنه تو تنهایی می‌گفت منم بودم بقیه می‌شنید ناراحت میشدم 

دوم که ایشون مشخصه خیلی بچه ننه است سریع حرف اینکه چرا شما با جمع صمیمی نیستی رو پیش کشیده 

در صورتی که تو عقد خوبه عروس سر سنگین باشه و اینکه 

عزیزم دوران عقد درسته زنو شوهرید ولی تجربه به من ثابت کرد به شوهر و خانوادش زیاد محل نده و زیاد نرو 

عزیزم در ظاهر شما باید خیلی احترام خونوادشو حفظ کنهو ی نصیحت ازم داشته باش هرگز خودتو ضعیف و گریان ن ...

یعنی چی عزیزم 

یعنی اشتباهه زن گریه کنه ؟؟

مثلا تو دعوا و بحث من گریه ام میگیره یا از چیزی ناراحتم این اشتباهه؟