2777
2789

مثلا بخواید یه کاری رو بکنید تا شاید وضع زندگیتون بهتر شه ، از طرفی هم نخواید بکنید که شاید اینجوری بهتر شه 

چجوری راه درست رو انتخاب میکنید ؟؟

من دوبار استخاره آنلاین گرفتم گفت نکن به نظرتون استخاره آنلاین درسته ؟؟؟

دیگه برای پیشرفت باید ریسک کرد

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دیگه برای پیشرفت باید ریسک کرد

پیشرفت نه 

دعوا کردیم با همسرم 

مثلا من از زندگیمون خسته شدم ، می‌خوام برم چند روز خونه مادرم اینا تا هم من آرامش داشته باشم هم همسرم شاید خوبی های من یادش بیوفته 

از طرفی هم میگم نرم چون همین الانشم با وجود اینکه من خونه ام هی الکی می‌ره بیرون چرخ میزنه 20 تا 20 تا سیگار می‌کشه و میگم نکنه بدتر شه 

پیشرفت نه دعوا کردیم با همسرم مثلا من از زندگیمون خسته شدم ، می‌خوام برم چند روز خونه مادرم اینا تا ...

خب نه این فکر اشتباهیه رفتن شما چیزی رو درست نمیکنه حتی ممکنه بدتر شه

باید با صحبت درستش کنید

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید
مامانبزرگم همیشه میگه استخاره دل آدمه برای هر کاری به حرف قلبت گوش کن هر چی اون گفت انجام بده

مامان بزرگت حق میگه ولی الان از کجا بدونم حرف دلم چیه و حرف عقلم چی 

حرف دلم میگه برو سه چهار روز همسرت رو تنها بزار شاید به خودش اومد

ولی عقلم میگه اگه بری شاید بدتر شه

دعوا کردیم ، هر موقع دعوا میکنیم تهدید ، توهین و....خلاصه خستم کرده

تهدید و توهین رو که همه شون دارن موقع بحث بلاخره تو دعوا که حلوا خیرات نمیکنن ولی شما نگاه به رفتار های دیگش داشته باش اگه بقیه موارد اوکی و خوبه سعی کن زیاد سربه سرش نزاری که عصبی نشه اگر هم معمولا همسرت شروع کننده است شما برو تو اتاق درم ببند جوابشو نده آروم که شد یه چایی بریز برو کنارش بشین منطقی و آروم صحبت کن بعد ببین چه جوری منتتو میکشه من از این روش دومی نتیجه گرفتم بعدشم وقتی همسرت میاد خونه سعی کن تا نیم ساعت حرفی نزنی کل حرفت تو نیم ساعت اولی که میاد خونه سلام و خسته نباشید باشه و والسلام 

💍 متاهل و متعهد 💍