2777
2789
عنوان

الان یه چیزی شنیدم بهم ریختم

| مشاهده متن کامل بحث + 1772 بازدید | 83 پست
ولی توو این شرایط اقتصادی همین که پشتوانه داشته و الان رو کلینیک داره کار می کنه واقعانمیشه انتظار د ...

منم همینو میگم ک وقتی پولشون گذاشتن وسط حق دارن هر نظری و خواسته ای داشته باشن 

دستشون درد نکنه خیلیا دارن و دریغ از ی هزار تومنی کمک بچه کنن

ولی خب تا حدودی دیگه اختیارتون دست اوناست 

ولی دیگه در حد ی عروسی گرفتن خود پسر نداشته باشه خیلی حرفه

قرار نیست همه چی تموم باشه ولی ی حداقلی ک باید باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم همینو میگم ک وقتی پولشون گذاشتن وسط حق دارن هر نظری و خواسته ای داشته باشن دستشون درد نکنه خیلیا ...

می تونه بگیره ولی میگه مهمان ها فقط درجه یک ولی جدا نمی دونم شاید برم مسافرت بیشتر خوش بگذره خرج آتلیه و کلیپ و آرایشگاه با خودشه

من عروسی نگرفتم 

ن ک‌ خودم نخوام شوهرم نخواست و شرایط مالی نداشتیم و اگه عقد ادامه دار میشد بد میشد

لباس فرمالیته و عکس و آتلیه داشتم 

ولی هر بار وقتی میرم عروسی دلم میگیره 

همین دیشب بود داشتم ب شوهرم میگفتم منم دوست دارم عروس بشم 

لباس عروس خوشگل رو ک پوشیدم بیام تالار همه دورم بچرخند و....😪🥲

واقعا هر عروسی ک میرم میشه حسرت 

اونطوری دورت بچرخن،رقص دو نفره،رقص با ساقدوش،مهمونیش و....

می تونه بگیره ولی میگه مهمان ها فقط درجه یک ولی جدا نمی دونم شاید برم مسافرت بیشتر خوش بگذره خرج آتل ...

با همون مهمان تعداد کم بگیر عزیزم

مسافرت رو بعدا با پول کار کردنتونم جور میکنین 

در کل معنیش اینه 

اگر واستون عروسی نمی‌گیرم ولی یه کلینیک گرفتیم بتونید هر دونفرتون توش کار کنید 

اما لطفا بر اساس ما تصمیم نگیر 

من نمی‌دونیم شاید فردا عروسی نگرفتبد هم کلینیک هم ازتون گرفتن 

با خانوادتون بدون گارد بر علیه همسرتون مشورت کنید و تصمیم قطعی بگیرید 

من عروسی نگرفتم ن ک‌ خودم نخوام شوهرم نخواست و شرایط مالی نداشتیم و اگه عقد ادامه دار میشد بد میشدلب ...

چی بگم هر کی یه نظری داره

دختر داییم خوشحال بود نگرفته اما خواهرش گرفت و بازم گفت سفر دوتایی خیلی بهتره و خواهرش یه سفر کوتاه رفت شمال

در کل معنیش اینه اگر واستون عروسی نمی‌گیرم ولی یه کلینیک گرفتیم بتونید هر دونفرتون توش کار کنید اما ...

دیگه انقدر بدجنس نیستن       ولی خب بیشتر فکر می کنم

هیچی والا مشکلی ندارن میگن لینیک بدیم هر دو نفر. عروسی هم کمکتون کنیمشایدم منطقیه نمی دونم واقعا

یکم سخته نظر دادن .ببین بازم گزینه هایی هست که بتونی اونجور که بخوای پیش بره 

نمیتونی فعلا  جای دیگه کار کنی ؟شاید کارت راه بگیره و معروف شی خود شوهرت بخواد بری پیشش