2777
2789
عنوان

این روزای منِ کنکوری

360 بازدید | 37 پست

مدتیه درس و زیاد جدی نگرفتم

الانم که دارم سعی میکنم درس بخونم،یاد اشتباهام میفتم خودمو سرزنش میکنم،یا مثلا الارم گذاشته بودم برا 6 ساعت 10بیدار شدم،از وقتی بیدار شدم همش میگم با این اشتباهایی که من دارم بعیده رسیدن به هدفم

حالم خیلی بده🥲

خیلی میترسم

امسال شانس آخرمه🫠

باید بتونم،ولی نمیدونم با این نا امیدیای وسطش چیکار کنم🫴🏻

چی میشه سال دیگه این موقع ها دانشجو علوم پزشکی باشم🫠🎀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۰ که خوبه دختر از ۱۰ صب تا ۱۰ شب ادم ۶ ۷ ساعت مفید میخونه عزیزم روزاتو از دست نده

نه عزیزم🎀

کاش من 10ساعت میخوندم

ساعت 10بیدار شدم

منظورم تایم بیدار شدنم بود🥲🤍

@کیک_عسلیی میشه شماهم تاپیکمو بخونین🫠🎀🤍

سلام عزیزم 

متوجه هستم کامل 

یه راه بیشتر نداری 

اینو در نظر بگیر اگه ۱۰ صبح پاشی و بخونی تا ۱۲ شب با ۲ ساعت استراحت های وسطش شما ۱۲ ساعت درس خوندی که ساعت مطالعه بالایی هست و عقب نماندی فقط تایم های استراحت رو کم کردی و صبح استفاده کردی 

اینم در نظر داشته باش هر ۵ دقیقه که امروز بخونی به همون اندازه فردا ۵ دقیقه جلو تری و موقع کنکورت هم ۵ دقیقه بیشتر درس خوندی 

خلاصه که اگه غصه اونی که از دست دادی رو بخوری اینی که داری رو هم از دست میدی و باز باید غصه اینم بخوری 

خلیج فارس همیشه فارسه❤🤍💚

سلام عزیزم متوجه هستم کامل یه راه بیشتر نداری اینو در نظر بگیر اگه ۱۰ صبح پاشی و بخونی تا ۱۲ شب با ۲ ...

خیلی خیلی درست و حق گفتید🤍🫂

از الان تا شب همینکار رو میکنم🌱

خیلی ممنونم که وقت گذاشتید و اومدید🎀🤍✨

خدا خودش کمکمون کنه🥹من خیلی کم کاری کردم خیلی تا الان بد کردم در حق خودم

الانم این ۶ تا نهاییا اضافه شده انگیزمو بیشتر کم کرده،یه مدتم درگیر افسردگی شدم که تمرکزمو بشدت پایین اورد🙂💔

ولی با خودم میگم تو روزانه وظیفه داری ۸ ساعت یا بیشتر درس بخونی مثل بقیه مردم که روزانه ۸ ساعت سرکار میرن...

میشه از ته دلتون برای شِفای پدرم دعا کنید، شاید خدا حرف دل یکی از شماها رو شنید🙂❤️