2777
2789

می خوان ثابت کنن که من درس نمی خونم تو همون روانشناسی تنبلم الکی جلو مامانم ضایع کنن

من تو جمع فامیلمون همشون پزشک و جراح هستن حالا رتبه ۷ هزار تجربی  شدم روانشناسی رفتم 

میگن تو دانشگاه درباره چیا می خونی مطالعه عمومی داری فلسفه چطور گفتم نظریه لیبرالیسم و.... .....بعد گفت روانشناسی چی می خونی گفتم فروید  وارسطو و....وای اینقدر پرسیدن منم نمی تونم توضیح بدم دوسه تا اسمش یادمه فقط کلا هرچی درس خوندم هیچیش یادم نیست 😭😂 خدایا اینا رو فقط تایم امتحان یادمه

میسازم گردش خورشید را

من با یکی بحثم شد همه گفتن مثلا روانشناس قراره بشی تو ؟ 😐

د اخه لامصببببب

۳۰ فروردین>>>>🥲🎀 #کیجا_مازنی😌 اگر هنوز به اون فهم نرسیدی که اینجا یک سایت عمومیه و قرار نیست نظر من با نظر شما در مسائل یکی باشه ، ریپ نزن چون حوصله بحث با ادمای احمق رو ندارم .. و در ضمن تویی که وقتی میبینی طرز فکرمون یکی نیست میری اکانتمو شخم میزنی تا به یک چیزی برسی ولی خب چیزی گیرت نمیاد و به همین دلیل گیر میدی به پروفایلم باید بهت بگم که "گوجو پابو" 😌

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم خیر سرم ده سال رفتم دانشگاه هیچی بلد نیستم یادم نیس

خب آقا شما ده سال رفتین من ترم دو روان‌شناسی هستم همش ازم سوال فلسفی روان‌شناسی می پرسن ثابت کنن به مامانم من سواد ندارم😐منم گفتم معدلم الف شد گفت الف شدن معیار نیست سواد مهمه🤐

میسازم گردش خورشید را

حالا اینکه خوبه من رشتم مترجمیه ملت نسخه هاشونو نشونم میدن آخه نسخه خوانی تخصص میخواد چه ربطی به من داره آخه😑😑😑

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A                                                  

بیشتر ببینید
😂😂دقیقاحالا منم همش میکوبونن که وای چرا کنکور نمیدی پزشک بشی

بعد من اینجوری بودم ک ترم دوعم هنوووز چه خبرتونهههه ؟ 😭😂

مامان منم میگه باید کنکور بدی 🤣

تازه میگه این رشته بود رفتی تو ؟ این همه رشته های بهتر اوردی رفتی روانشناسی‌؟ حالا مامانم خودش روانشناسه 🫠👍🏿

۳۰ فروردین>>>>🥲🎀 #کیجا_مازنی😌 اگر هنوز به اون فهم نرسیدی که اینجا یک سایت عمومیه و قرار نیست نظر من با نظر شما در مسائل یکی باشه ، ریپ نزن چون حوصله بحث با ادمای احمق رو ندارم .. و در ضمن تویی که وقتی میبینی طرز فکرمون یکی نیست میری اکانتمو شخم میزنی تا به یک چیزی برسی ولی خب چیزی گیرت نمیاد و به همین دلیل گیر میدی به پروفایلم باید بهت بگم که "گوجو پابو" 😌

بیشتر ببینید
حالا اینکه خوبه من رشتم مترجمیه ملت نسخه هاشونو نشونم میدن آخه نسخه خوانی تخصص میخواد چه ربطی به من ...

وای😂😂😂

من بخدا خیلی ناراحتم چرا انتظار دارن پزشک شم خب من پارسال خیلی بی پولی کشیدم برای کتاب کنکور خیلی سختی کشیدم شکست خوردم شرایط روحی پشت کنکور نداشتم رفتم روانشناسی حالا همش دختر عموم می کوبونن

میسازم گردش خورشید را

بعد من اینجوری بودم ک ترم دوعم هنوووز چه خبرتونهههه ؟ 😭😂مامان منم میگه باید کنکور بدی 🤣تازه میگه ...

وای مامانت روانشناسهههه😐😂😂

من مامانم اوکیه ولی فامیل مسخره میکنن

میسازم گردش خورشید را

خوش به حالت حداقل توسط فامیل جراح کوبیده میشی

من توسط فامیل گاومون که روی هم سیکل هم ندارن کوبیده میشم. هیچ کدومشون دیپلم ندارن اونوقت منی که رتبم ۳۰۰۰ تجربی شده رو مسخره میکنن 💩

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚
وای مامانت روانشناسهههه😐😂😂من مامانم اوکیه ولی فامیل مسخره میکنن

روانشناسی خونده ولی شغلش اصن مرتبط نیس با رشتش 🤣

منو خیلیا فک میکردن پشت موندم 🤣🤣🤣

بیشتر ببینید
وای😂😂😂من بخدا خیلی ناراحتم چرا انتظار دارن پزشک شم خب من پارسال خیلی بی پولی کشیدم برای کتاب کنکو ...

ملت چقد بیکارن که تو زندگی دیگرانم دخالت میکنن آخه چقد فضولن

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A                                                  

بیشتر ببینید
خوش به حالت حداقل توسط فامیل جراح کوبیده میشیمن توسط فامیل گاومون که روی هم سیکل هم ندارن کوبیده میش ...

منم ۷ هزار شدم رتبت خیلی خوب بوده 

وای بد تره که اونا سواد ندارن دوتا کلمه بچسبون به هم بگو ولی اینا اشتباه بگی بلدن😭

میسازم گردش خورشید را