2777
2789
عنوان

رفتم دانشگاه با پسرای دانشگاه رل بزنم یا بقیه

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 34 پست
وای چقد اشغالن الکی حرف درمیاوردن ؟

هم خابگاه دخترا داغونه  هم پسرا

دخترا پشت سر دخترای خشگل و پولدار معمولا حرف درمیارن

پسرام ک پشت هر دختری ک حالا یا بهشون محل نداده  یا ی زمانی با یکی از دوستاشون ی رفاقتی داشته

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

نمدونم عزیزمخابگاه بشدت فاسدهمن خابگاهی نبودمولی ی بار رفتم پیش دوستم خابگاهنیم ساعتی ک بودم ی حرفا ...

چه سخت ....چجوری میشه بین اینا جون سالم به در برد ؟ هر چی از آدم ببینن میرن میگن ؟ چه میدونم ماسک صورت لباس پوشیدن یا هرچی اصن ...یا چیزای دروغکی....

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه سخت ....چجوری میشه بین اینا جون سالم به در برد ؟ هر چی از آدم ببینن میرن میگن ؟ چه میدونم ماسک صو ...

@black_black    

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕
بیشتر ببینید
چه سخت ....چجوری میشه بین اینا جون سالم به در برد ؟ هر چی از آدم ببینن میرن میگن ؟ چه میدونم ماسک صو ...

آره عزیزم

هررررررچی.‌ آخه ی عده آدم توی خابگاه بیکارم هستن  ماشالله درس ک کسی نمیخونه  فقط شب امتحان موقه درسه

بیکار میمونن شروع میکنن حرف زدن از هرچیزی

هیچی فقط باید قوی باشی اهمیت ندی و مواظب باشی چیزی ازت نبینن ک بد باشه

دوستم با یکی ب مشکل خورد بیچارش کرد

اکیپ بودن..   رفتن گوشی دختره رو انداختن توچاه دسشویی..

شماره داداش دختره رو هم داشتن..   بهش پیام دادن ک خاهرت خرابه و اینا

باعث شدن دختره بیچاره یک ترم مرخصی بگیره  خانوادش نمیذاشتن بیاد

خلاصه ک باید مواظب باشی..  بضی دانشجوها خیلی بدذاتن

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

نه اصن ربطی ب ظاهر نداره تو هرجوری میخوای باش

ولی زود با هرکسی صمیمی نشو حتی با دخترا

اگه کسی اومد بهت پیشنهاد داد یا خودت از یکی خوشت اومد ب کسی نگو