2777
2789
عنوان

گربه هنگام زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 27 پست

بستگی به خودت داره.

حیاط ما هم خیلیییی کوچیکه.خیلی ها.

گربه اومد زایمان کرد.شوهرم مرتب کارتون میاورد.تا جاشو‌ عوض کنه.

یک تشت شن میاورد تا توش دسشویی کنن.

بعد هر چند روز یکبار شن ش رو عوض میکرد.

گربه خیابون هم بود.

این وسط گربه مادره مریض شد.

شوهرم درمانش کرد.

غذای میکس شده بهش میدادیم.تا نمیره.خیلی ضعیف شده بود

بستگی به خودت داره.حیاط ما هم خیلیییی کوچیکه.خیلی ها.گربه اومد زایمان کرد.شوهرم مرتب کارتون میاورد.ت ...

ما جامون خیلی کوچیکه 

العان ناله هاش قطع شده 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما جامون خیلی کوچیکه العان ناله هاش قطع شده

اگه شرایطش رو نداری.در رو باز نکن.

حیوون هم در خونه ما ناله میکرد.سوهرم در باز کرد.سریع رفت تو حیاط.

شوهرم دنبال سرش رفت؛ دید حیوون خیلی عصبیه.نیمساعت بعدش زایمان کرد.

ما هم تو عمل انجام شده قرار گرفتیم.ولی حیوون حمایت کردیم

اگه شرایطش رو نداری.در رو باز نکن.حیوون هم در خونه ما ناله میکرد.سوهرم در باز کرد.سریع رفت تو حیاط.ش ...

همش ناله میکنه بعد قطع میشه بعد دوباره ......

قبلا هم بچه آورد ما به بچه هاش غذا میدایدم بزرگ شده بودن

العان هم بره ی گوشه زایمان کنه  چون اصلا شرایطش نیست 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

بیشتر ببینید

بیارش داخب ی پتو کنه ای ی چیزی بنداز دور ورش تا اگه میخواد زایمان منه راحت باشه😅😅

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

اون بدبخت بع شما پناه آورده

خب اره ولی جا نداریمممم 

بیشتر ببینید
اره یه جا میزاشتیش اذیت نشه ما چندروز مونده به عید گربه زایمان کرد انقد بچش گوگولی بود میگن خیر وبرک ...

ما یه سال گربه تو حیاط مون زایمان کرد

نه برکت آورد  نه بد یمنی ،اون سال هم مثل بقیه سالها عادی گذشت

اینا خرافاته

اگه شرایطش رو نداری.در رو باز نکن.حیوون هم در خونه ما ناله میکرد.سوهرم در باز کرد.سریع رفت تو حیاط.ش ...

حمایت خاصی نمیخوان

خودشون از پس خودشون برمیان

بهتره اگه شرایط نگهداری ندارین اصلا از همون اول حمایت نکنید که خودش و بچه هایش دستی نشن ،بعد زایمان چند روز یا چند هفته بعدم بچه هایش رو برمیداره می‌ره ،بعد زایمان یه جا نمیمونن

از گربه چ خبر ؟

لطفا بگو من خیلی نگرانش شدم

ماهم گربه خیابانیمون تو حیاط همسایه بچه بدنیا ائرده دومین بارشه

ضمن اینکه پستا تونو میبینم پیام میدم اما سایت نیم ساعت بعد منتشر میکنه *پس لطفا صبور باشید*

از گربه چ خبر ؟لطفا بگو من خیلی نگرانش شدمماهم گربه خیابانیمون تو حیاط همسایه بچه بدنیا ائرده دومین ...

رفت داخل انباری همسایه به دنیا آورد.  شاد و خندان تو حیاط ما غذا میخوره و به بچه هاش شیر میده 😁

بیشتر ببینید