2777
2789
عنوان

بیاین راجعب نذرایی که معجزه کرد بگید خودمم میگم♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 84135 بازدید | 1695 پست
چجوریه توضیح میدین

هرشب بخون شبی سه مرتبه 

تا سه تا چله نذر کن یعنی ۱۲۰ شب 

وسطش شاید همون چله اول نتیجه بگیری ولی اصلا قطعش نکن تا سه تا چله تموم بشه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

عزیزم من از امروز یکیشو شروع کرده بودم امشبم میخاستم چنتاشو بخونم باتوجه به این پیامتون که ذر اواخر ...

روزهای ماه رمضان همشون مبارک هستن من شنیدم

منم میخام چن تا چله بردارم از امروز لطفا به منم بگید دو دل هستم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

واسه شاغل شدن چی خوبه گل

سوره مزمل ۱۱روز بلافاصله بعد نماز صبح بدون صحبت در بین قرائت  ۱۱مرتبه سوره مبارکه خوانده شود.

مجرب است

التماس دعا دارم برای شفای من دعا کنید چون جواب میگیرید

تبخال تناسلی،واژنیسموس،سندروم روده تحریک پذیر،شقاق و هموروئید رو به یاری خدا شکست دادم اما با نازایی نمیجنگم توانش رو ندارم شاید خدا نمیخواد.همیشه هم عفونت دنبالمه و تنبلی که سالهاست منو اذیت کرده.خدایا عوض اینکه صلاح دونستی مامان نشم بهم آرامش بده فقط آرامش.همه اونایی هم که بهم تیکه میندازن و سوال جواب میکنن رو به خودت واگذار کردم اخه هر بار دلم میشکنه. من دیگه از دست مردم فرار میکنم که حرفای تلخشون رو نشنوم .

بیشتر ببینید
ممنونم خواهر جان

فدات عزیز لطف دارید الهی حاجت روا باشید 🙏🙏

کپی متن  از کانال ایتای دوستداران آیت الله حق شناس خدمتتون می‌فرستم 🙏:
متاسفانه اعتقادات کمی کم شده آیت الله حق‌شناس ره میفرمود حاجتی داشتم ولی فرصت چله عاشورا رو نداشتم و ناراحت بودم
یوقت دیدم بعد نماز مغرب و عشا بود آقا ابا عبدلله ع وارد شدن قضیه رو گفتم به حضرت که وقت چله عاشورا رو ندارم یه وقت حضرت عبا رو کنار زد فرمود چرا به آیت عظمای ما توسل نمیکنی دیدم قنداقه حضرت علی اصغر ع بود تا اشاره کردم اگر آبش بدیدن میمیره اگر هم آبش ندیدن میمیره آقا با گریه فرمود حقشناس بس است ما حاجت تو را دادیم

اعضا محترم من کمترین و هیچی نیستم در خانه ابا عبدلله ع ولی آقا و جد ما بسیار بزرگ وار هستن

با کمی ترک گناه و نماز اول وقت و مراقبه حاجت بگیرین از شش ماهه آقا ابا عبدلله ع آن شالله

راوی خود سید ابراهیم که در محضر آیت الله حقشناس ره بودم این جمله رو فرمودن
ایتا (منبع):  hghshenas110

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
بیشتر ببینید

#رزق_و_روزی

منبع : کانال تلگرام hajatravai313

🛑 ۱۰ ختم قرآنی برای افزایش رزق و روزی

1️⃣ سوره تکاثر: هر کس روزهای دوشنبه و چهارشنبه این سوره را ۴۰ مرتبه بخواند مال و خیر عظیمی به او رسد که در خطور او نیامده باشد.

2️⃣ سوره الطلاق: جهت توسعه رزق ۳ مرتبه در یک جلسه با وضو رو به قبله بخواند و در حین تلاوت با کسی صحبت نکند.

3️⃣ سوره اللیل: اگر تا ۴۰ شب هر شب یک مرتبه بخواند در روز چهلم مال قابل توجهی به او رسد.

4️⃣ سوره ق: مداومت بر قرائت این سوره جهت ازدیاد ثروت و دولت نافع است.

5️⃣ سوره طه: جهت وسعت رزق هر روز بعد از اذان صبح و قبل از طلوع آفتاب بخواند از جایی که گمان نداشته باشد خداوند روزی او را برساند.و اگر در هنگام طلوع آفتاب بخواند روزی تازه به او برسد.

6️⃣ سوره واقعه: از امام صادق (ع) روایت شده است هر کس هر شب بعد از نماز عشا بر خواندن این سوره مداومت کند هرگز فقیر نشود و محتاج خلق نگردد.

7️⃣ سوره والعادیات: هر کس این سوره را زیاد تلاوت کند قرضش ادا گردد و اگر کسی بنویسد و همراه داشته باشد در امان الهی است و اسباب وسعت رزق برای او مهیا و آماده شود.

8️⃣ سوره القارعه: هر کس از جهت معیشت به تنگی افتاده است این سوره را بنویسد و با خود همراه داشته باشد روزی او وسیع و فراخ گردد.

9️⃣ سوره ماعون: اگر کسی بخواهد فقر از او برداشته شود و یا مبتلا به فقر نشود ۴۱ بار این سوره مبارکه را بخواند.

🔟 سوره الذاریات: هر کس روزانه یک مرتبه این سوره را بخواند ثروت حلال برای او بهم رسد به طوری که متحیر گردد.

🌻اللّٰھـُم ؏جِّل لِوَلیڪَ الفَرَجْـ🌻

‎‌‌‎‌‎‌

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
بیشتر ببینید
من هی میام میخونم تا ده یازده روز هی ول می کنم نمیدونم چرا و چله که تموم شد باردار بودی ,؟

شاسد باورت نشه من یکسال بیشتر بود بچه میخاستم سقط میکردم چله سوره مریم رو که برداشتم هنوز ده روز نشده بود که فهمیدم باردارم دقیقا معجزه بود هیچ دارویی هم نخورده بودم

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
بیشتر ببینید
♥️♥️♥️دوستای عزیزم تقریبا همه رو گفتم دقیق و با جزئیاتم گفتم لطفا تاپیکو بخونید قطعا به دردتون میخ ...

سلام عزیزم خوبید؟

من تازه اتفاقی تاپیکتون رو دیدم 

تاپیکتون و پاسخی که به دوستان دادید بهم آرامش داد❤️

میخواستم اگر ممکنه درخواست دوستی رو قبول کنید راجب موضوعی باهاتون صحبت کنم.

تهِ همه ی راه هایی که میگفتن به نجات دهنده می رسه،با خودم روبرو شدم...🫂✨

هرشب بخون شبی سه مرتبه تا سه تا چله نذر کن یعنی ۱۲۰ شب وسطش شاید همون چله اول نتیجه بگیری ولی اصلا ق ...

آجی من اینومیخوام شروع کنم خدابخواد

بالاخره نیت چهل شب بکنم یاسه تاچله؟

آخه اولش گفتی فقط۴۰شب

الگونگیر...الگوباش...