2777
2789
عنوان

بیاین راجعب نذرایی که معجزه کرد بگید خودمم میگم♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 85081 بازدید | 1695 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من نذر کردم ولی نتیجه ندیدم

دقیقا وقتی همچین نذری کردم همه چی زندگیم بهم خورد خدا خیزش بده تعجب کردم اصلا 

لطفا به نیت حاجت دلم صلوات بفرستید   خیلی حال روحیم بده دعام کنید عزیزان  منم برا شما دعا میکنم بهم بگید لطفا 

استارتر عزیز من صورتم لک اورده راه های زیادی هم رفتم و تقریبا همه بدتر کردن شرایطو تورو خدا چله بهم بگو من بچه کوچیک دارم دوتا ولی بازم هر چقدر بتونم انجام میدم دلم راه حل میخاد بی برو برگرد خعلی دعا میکنم همه فکر و ذهنم رو پریشون کرده 

اسی سلام چله جوشن کبیر چجوریه؟میشه توضیح بدین.

عزیزم برای حاجتت نیت کن و‌تا چهل روز روزی یه دونه جوشن کبیربخون بدون اینکه وسطش باکسی حرف بزنی و از جا بلند بشی

سر ساعت باشه خوبه اما اگه نتونستی هیچ مشکلی نداره

عزیز جان ۱۲۴ هزار صلوات رو روزی چند تا صلوات باید بفرستیم؟

فرقی نداره عزیزم مهم اینه وقفه نندازید امروز میخونید فردا ام بخونید و‌روزای هم بعدشم همینطور پشت هم

من از۱۲۴هزار صلوات نتیجه گرفتم یعنی حاجت های محال رو هم میده

چجوریه میشه بگی

بدنسازی جزوی از منه 🍀                              اگه سوالی راجب بدنسازی داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم♥️

میشه منو راهنمایی کنی ؟ من یه حاجت سخت دارم اما راستش نمیدونم چرا از ته دل نمیخوام انگار باور کردم نمیشه خیلی خسته م همشم بخاطر گناهام حس میکنم با هیچ چله از هم نمیشه

تروخدا راهنماییم کن اگه خصوصی شد باهام صحبت کن لطفن