2777
2789
عنوان

بیاین راجعب نذرایی که معجزه کرد بگید خودمم میگم♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 85036 بازدید | 1695 پست

اگر خواستگار ندارید سوره طه را روی یک برگه سفید بدون خط کامل بنویسید و بگذارید داخل کوزه گلی در کوزه را هم با گل تربت امام حسین ببندید و بگذارید در یکی از چهار گوشه خونتون جایی که کسی نبینه مثلا داخل کمد این مورد هم خیلی مجرب

خواستگار خوب و ازدواج خوب را هم هر شب جمعه بعد از نماز مغرب و عشا در سجده بعد از یا الله یا رب یا سیدی با خضوع و خشوع و قلبی شکسته از خداوند بخواهید حتی خصوصیات طرف مقابل را هم بگید هرچه که دوست دارید و اعتقاد قلبی خیلی مهمه

یعنی اینکه تو دلتون نگید نمیشه و به ظاهر دعا کنید قلبا اعتقاد به شدن داشته باشید

خدا در سخت‌ترین لحظات زندگی در کنار من است و من در آغوش خدایی که میدانم هیچ وقت تنهام نمیزاره 💓دوستت دارم خدای مهربونم و برای تک تک نعمت های زندگیم تو را شکر عاشقتم💓💓

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم ممکنه توضیح بدید چه دعایی هست چه جوری باید خونده بشه که بقیه ام استفاده کنن♥️

تگتون میکنم داخل تاپیک چون زیاد تایپ داره

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
گلم میشه لطفاازگوگل دستورشوبفرستیدبرام آخه دستورلت مختلف هست دستت طلا

دعای شروع ختم انعام در زیر آورده شده است.

پس از نماز ظهر دو ركعت نماز حاجت اقامه شود و پس از آن 41 بار بگوید: اللهم صلی علی محمد و آل محمد،

پس از آن 41 یا 11 مرتبه تکرار کند: استغفرالله ربی و اتوب الیه،

سپس 41 یا 11 مرتبه این ذکر را بگوید: افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد،

بعد 41 یا 11 مرتبه تکرار کند: حسبنا الله و نعم الوكیل نعم المولی و نعم النصیر،

در اینجا 41 یا 11 مرتبه سوره حمد و 3 مرتبه سوره توحید را قرائت کند، پس از آن این ذکر را بگوید:

«اللهم انی اسئلك بحق سورة الانعام و بحق محمد علیه افضل الصلاة و السلام و بحق اسمائك العظام ان تنظر الینا نظر رحمة و غفران و ان تحفظنا من شر كل ذی شر و من شر كل دابة ربی انت آخذ بناصیتها ان ربی علی صراط مستقیم اللهم بحق حقك و بحق النبی و عترته»

خدا در سخت‌ترین لحظات زندگی در کنار من است و من در آغوش خدایی که میدانم هیچ وقت تنهام نمیزاره 💓دوستت دارم خدای مهربونم و برای تک تک نعمت های زندگیم تو را شکر عاشقتم💓💓
دعای شروع ختم انعام در زیر آورده شده است.پس از نماز ظهر دو ركعت نماز حاجت اقامه شود و پس از آن 41 با ...

سپس آن سوره را بخواند، و در آیه 16 بعد از كلمه «الفوز المبین» 41 مرتبه تکرار کند افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد،

و در آیه 36 وقتی به کلمه «یسمعون» رسید 41 مرتبه تکرار کند: افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد،

و در آیه 54 پس از عبارت «نفسة الرحمة» بگوید: صلوات الله و ملائكته و سكان سماواته و حملة عرشه و جمیع خلقه علی سیدنا و نبینا محمد و آل اجمعین،

در آیه 59 پس از کلمه «كتاب مبین» این دعا را بخواند: اللهم انی اسئلك باسمك المكنون تا آخر آن چه كه در ختم ها دارد.

و در آیه 73 پس از عبارت «كن فیكون» بگوید: الهی بحقّ سرّ تا آخر،

و در آیة 87 پس از عبارت «صراط مستقیم» 41 مرتبه تکرار کند: افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد،

"

سپس آن سوره را بخواند، و در آیه 16 بعد از كلمه «الفوز المبین» 41 مرتبه تکرار کند افوض امری الی الله ...

و سپس با تضرع و دلشکستگی بخواند: ربنا آتنا فی الدنیا تا آخر.

و در آیه 90 بعد از «ذكری للعالمین» 41 مرتبه تکرار کند: اللهم ایاك نعبد و ایاك نستعین و بعد از آن این ذکر را بخواند: اللهم صل علی محمد و آل محمد و صل علی تا آخر.

و در آیة 110 پس از کلمه «یعمهون» بگوید: اللهم یا ذالعرش الكریم تا آخر.

و در آیه 124 پس از کلمه «رسل الله» و قبل از کلمه «الله اعلم» بین دو اسم با توجه و خضوع این دعاها را بخواند كه انشاء الله حاجت او استجابت گردد: 41 بار ربنا آمنا بما انزلت و اتبعنا الرسول فاكتبنا مع الشاهدین، 41 مرتبه افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد، 41 مرتبه "ربنا انك جامع الناس لیوم لا ریب فیه ان الله لا یخلف المیعاد."

پس از آن بگوید: اللهم یا نور النور تا آخر، و چون از تلاوت سوره به پایان رسید این دعاها را بخواند: 11 مرتبه لا اله الا انت سبحانك انی كنت من الظالمین استغفر الله ربی و اتوب الیه، و 11 مرتبه افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد، و 3 مرتبه "ربنا آتنا من لدنك رحمة و هییء لنا من امرنا رشدا بعد از آن بخواند، اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم یا سریع الحساب تا آخر دعاء.

گلم میشه لطفاازگوگل دستورشوبفرستیدبرام آخه دستورلت مختلف هست دستت طلا

فرستادم براتون عزیزم دقیقا همینی هست که از گوگل سرچ کردم اما بعضی دعا هارا نوشته تا آخر کامل نیاورده ادامه دعا را از نت بگیر چون خیلی زیاد گلم که بخوام بنویسم براتون اما دستورش همین اگر ۴۱بار گفتن ذکر ها براتون سخت ۱۱ بار بگید اما حداقل ۲۰روزش را ۴۱بار بگید ۲۰ روزش را ۱۱ بار ۴۰روز پشت سر هم

من هرچقدر از فضیلت این سوره و حاجت دادنش بگم کم گفتم رد خور نداره عالی

شما عزیز به توان و وقت خودتون نگاه کنید . مثلاً میتونید هر شب در منزل روضه امام حسین ع گوش بدید ۵ دق ...

خیلییی دوس دارم زیارت عاشورا به روش حق شناس رو بخونم اما نمیتونم بچم ۶ماهشه خابش نظم نداره

بعد وسط دعا اون بچه هام بیان تو اتاق اصلا امکان پذیر نیست برام