2777
2789
عنوان

بیاین راجعب نذرایی که معجزه کرد بگید خودمم میگم♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 85033 بازدید | 1695 پست
باورکن نمیدونم خودتون چک کنید قشنگم😍☺️

24 صفحس! 

نمیشه دوباره بنویسی عزیزم؟

یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مثلاً هرتعداد بسته شمع نذر می‌کنی و شب شام غریبان بین افراد و مخصوصاً بچه ها پخش می‌کنیخیلی حس خوبیه

چقد خوب

یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜
منم مثل شمام دیگه کم کم داره باورم میشه هیچ جوره .هیچ حوره من به حاجت وخواستم نمیرسم .باید بگذرم از ...

اره دقیقا همین قدر ناامید

مثلا یه لحظه تو فکر میرم و خوشحالم اما زود به حال قبل برمیگردم و میگم قبول کن که نمیشه بیخیالش شو ولی خب ادمیزار مگه میتونه 

کاش ما هم به ارزومون برسیم و بگیم فک نمیکردم ولی شد

اصلا نمیدونم چرا همه چی انقد محال بنظر میرسه برام

برای بقیه چقد زود میشه

انگار هیشکی دوسم نداره

دوستان پس چرا من هرچی چله میگیرم ودعا میخونم واسه ازدواجم بازم خبری نمیشه؟

چون ناامیدی با ترس و‌شک از خدا طلب میکنی عزیزم

خودتو کم می بینی فکر میکنی محاله 

هیچ محالی تو این دنیا وجود نداره اینو منی بهت میگم که محال ترینا برام اتفاق افتاده ترس و‌شک شیطانه نزار ذهنتو به خودش مشغول کنه♥️

چون ناامیدی با ترس و‌شک از خدا طلب میکنی عزیزمخودتو کم می بینی فکر میکنی محاله هیچ محالی تو این دنیا ...

دقیقا جوری شده که حس میکنم ازدواج کردن یچیز محاله

بااینکه این همه چله میگیرم الان حدود یکساله خواستگار نداشتم.

طولانیه این سوره طه.یعنی هرشب سه بار بخونیم تا چهل شب.بله؟

بله عزیزم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

اره دقیقا خودم مشکلم ازدواجه و بابتش بسیار تحقیر و سرزنش شدم الانم در مورد همهههههه چنین افکار تحقیر ...

هیچی سرت نمیاد عزیزم فقط پادکستارو شروع کن و اصلا دنبال همدرد نباش مود منفی جذب خودت نکن همون کارایی که گفتم شروع کن جواب میگیری قول میدم بهت 

اینکه چی می بینی چی میشنوی ام مراقبت کن از موزیک بگیر تا فیلم و پست اینستا و تاپیک های منفیه اینجا 

ورودی ذهنتو چیزای خوب کن