2777
2789
عنوان

بیاین راجعب نذرایی که معجزه کرد بگید خودمم میگم♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 85033 بازدید | 1695 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

راجع به چیه؟ توضیح مختصر میدین؟ لینکی چیزی هست واسم بفرستین؟

برای باطل سحر و جادو

فارسی بنویسید اسم کانالشو تو یوتوب میاد

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
بیشتر ببینید
نذر سوره کوثر کن عزیزم عاقبتش بخیر ♥️😍🤗

روزی ۱۰۰مرتبه میخونم انشالله عزیزم

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

بیشتر ببینید
عزیزم یعنی هرروزتاچهل روز دورکعت نمازوبعدازنمازظهربایدبخونیم؟

ن من نماز اصلا نخوندم فقط ختم کامل خود سوره را هر ۴۰ روز خوندم اگر به دلت افتاده که بخونی بخونش 

چون هرکسی نمیتونه این سوره را کامل ۴۰ روز بخونه منظورم این که قسمت نمیشه ن اینکه خدایی نکرده بگم کسی پایین یا ن کلا میگم این سوره کاملا قسمتی

خدا در سخت‌ترین لحظات زندگی در کنار من است و من در آغوش خدایی که میدانم هیچ وقت تنهام نمیزاره 💓دوستت دارم خدای مهربونم و برای تک تک نعمت های زندگیم تو را شکر عاشقتم💓💓
حدیث کسا چله سوره مریم برای بچه دار شدن البته من نیتم دختر دار شدن بود هنوز جنسیت مشخص نیست

سوره مريم تاثير داش ؟تو چن روز حاجت گرفتين خيلي اين سوررو دوس دارم ولي نميدونم واسه چي خوبه

نذر صلوات هدیه به حضرت ام البنین هر تعداد باشه من گاهی فقط صد تا صلوات نذر میکنم و خیلی تا الآن حاجت ...

ام البنين واقعا حاجت ميده هرموقع اسمش مياد قلبم ميره واسش من ي دزدي پولمو بردع بود شايد ي هفتع صداش زدم واسه كاري رفتع بودم جايي ديدم كنارمه خلاصع ك گرفتمش همون لحظه پولمو داد و پولع هزاران نفر زندع شد 

برای رزق روزی سوره طلاق 

برای خانه دار شدن سوره مومنون 

برای رفع غم آیت الکرسی 

یا ودود یرای محبت 

اینارو شنیدم گاهی جواب گرفتم 

من دوست دارم یه دعا بود که شوهرم انقد بچه ننه نباشه و خبرکشی نکنه یکم من بچه هام ببینه سمت ما باشه یعنی مادرشوهزم زندگیم دست گرفته همش دخالت خسته میشم ولی ادامه میدم 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

بیشتر ببینید
قابل باشم دعاگوی خواهر گلم هستم 🙏🌹 اتفاقا داشتم به نیت شما خواهر گلم نذر صلوات هدیه به بی بی ام ال ...

دلم خیلی شکسته.... 😔 برای شما و خانمهای دیگه تاپیک صلوات و حمد خوندم.... 🤲📿

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹
نه عزیزم بهش نیاز ندارهیادر گذشته به خودت ظلم کردی با انتخاب اشتباه و از دست دادن فرصت ها و...یا زما ...

اون نماز کشف مطلبم بخون تو خواب میبینی جواب سوالتو یا حاجتتو

دیگه نیازی نیست(چهل به بالام... 😔) 

شانه‌ات را دیر آوردی سرم را باد برد
خشت خشت و آجر آجر، پیکرم را باد برد

نیمم آتش سوخت، نیم دیگرم را باد برد
دیر کردی نیمه‌ی عاشق‌ترم را باد برد

بال کوبیدم قفس را بشکنم عمرم گذشت
وا نشد بدتر از آن بال و پرم را باد برد

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹