2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی رمانتیکه

| مشاهده متن کامل بحث + 1630 بازدید | 62 پست
خداروشکر که زندگی خوبی داری😍ولی حواستو جمع کن حسود زیاده خوشیهاتو جار نزن

باور کن تو زندگی واقعی سایلنت زندگی میکنم سر ترس از همین مسائل و چشم و اینا اکانت اینستامم پاک کردم خیلی کنترل شده هم رفت و آمد میکنم ولی اینجا کسی کسیو نمیشناسه اتفاقی نمیفته به نظرم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهت قول میدم عشق و علاقه و محبت تو خونه باشه برکت از درودیوار میباره

صد در صد همینه من اگه اعتقاد نداشتم دو تا بچه پشت هم نمیاوردم چون شوهرم خودش بود و خداش بدون هیچچچ پشتوانه ای الحمدلله الانم از خیلی لحاظ ها خوبیم به نسبت اوایل زندگیمون با وجود بچه ها حتی رزق و روزیمون بیشتر شده

من دیگه دارم ناشکری و بلند پروازی میکنم 😑

باور کن تو زندگی واقعی سایلنت زندگی میکنم سر ترس از همین مسائل و چشم و اینا اکانت اینستامم پاک کردم ...

ان شاالله که خوشبخت بمونین همیشه😍

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A                                                  

بیشتر ببینید
باور کن تو زندگی واقعی سایلنت زندگی میکنم سر ترس از همین مسائل و چشم و اینا اکانت اینستامم پاک کردم ...

نگو عزیزم ، فرقی نداره حالا فردا میبینی یجوری بداخلاق شده که بیا و ببین چشم زخم هرجا هس

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

تو که میگفتی شوهرت تو کارهای خونه اصلا کمک نمیکنه. تو بزرگ کردن بچه همکاری نمیکنه و تازه خودش مثل بچ ...

خب مگه الان گفت شوهرم پاشد خونه رو جارو زد؟!!!گفت همسرم قدردانی کرده ازم☺️

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

تو که میگفتی شوهرت تو کارهای خونه اصلا کمک نمیکنه. تو بزرگ کردن بچه همکاری نمیکنه و تازه خودش مثل بچ ...

چه ربطی داره هر کسی ی اخلاقای بدیم داره 😊

هنوزم میگم کمک نمیکنه ولی بشدت رمانتیکه و از لحاظ عاطفی منو اقناع میکنه😍

روم نمیشد بگم هنوز بعد ۹ سال بابت اینکه بهش جواب مثبت دادم و زنش شدم ازم تشکر میکنه 

یا میاد خونه مثلا بچه رو پامه داره میخوابه خم میشه پامو میبوسه

فکر نکنم این با اون تداخلی داشته باشه که حس مچگیری بهت دست داد 😂

خب مگه الان گفت شوهرم پاشد خونه رو جارو زد؟!!!گفت همسرم قدردانی کرده ازم☺️

هنوزم میگم کمک نمیکنه 😂

امامزاده که نیست اخلاق بد نداشته باشه

اونم برا خودم حل و فصل کردم والا بیرون انقد زحمت میکشه

من دو بار تو این سرما رفتم در مغازه پیشش وایسادم دیدم بخدا حق داره بیاد خونه بخواد فقط لم بده

بعدم تو این گرونی با اجاره خونه و اجاره مغازه و بدهی و ... همه چی از خورد و خوراک و پوشاک و مدرسه بچه رو به بهترین نحو داره هندل میکنه.

یه لحظه نمیتوتم تصور کنم حتی جای شوهرم باشم تو این وضعیت اقتصادی 

بعدم هیچوقت از من توقع نداشته با بچه ها خونه همیشه تمیز باشه من خودمو اذیت میکردم الان یکم وا دادم خودمم راحت ترم

دمشم گرم دستشم درد نکنه

هنوزم میگم کمک نمیکنه 😂امامزاده که نیست اخلاق بد نداشته باشهاونم برا خودم حل و فصل کردم والا بیرون ...

خوشبخت باشید همینکه زحمت شما رو تو خونه می بینه یه دنیا ارزش داره🥰

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

آره بخدا انقدددد مرد پولدار دیدم که زناشون رو بدبخت کردن

اره بابا خداروشکر کن خیلی خوشحالم واست خیلی زیاد قدر این نعمتو بدون🤩❤️. منم چندساله از خدا همچین مردی میخوام میگم خدایا دیگه کی میاد😥