2777
2789
عنوان

درس خونا

176 بازدید | 31 پست

وای بچه ها من چیکار کنم ؟خیلی میخوابم و چرت میزنم اصلا به درسام نمیرسم..

صبحا ک پامیشم حتی خواب شبمم کامل باشه بازم هی وسط درس چرت میزنم طوری ک تا ظهز فقط نیم ساعت درس میخونم😐چرتم نزنم مخم نمیکشه همش پلکام بسته میشه

مکان درس خوندن رو عوض کن

شب ها قبل ۱۰ بخواب

قهوه میتونی بخوری

مایعات به اندازه کافی بخور

تحرک فیزیکی داشته باش

مطالعه فعال حتما داشته باش(نکته برداری مثلا)

دمای اتاق میزان باشه 

و حالت درس خوندن باید درست باشه (صاف بشین)

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان2 فروردین ۴۰۴ پا به جهان گشود🥹🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم✨#نه_به_اعدام_سیاسی

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اصلا اثر نداره😂حتی قرص کافئین دوز ۲۰۰ خوردم.. بیست دیقه بعدش خوابیدم

خب تلقین میکنی حتمن😂دیگه تنها دلیلش همینه باید تلقین نکنیو حرفای مثبت بزنی تو مغزت شاید چرت باشه ولی امتحانش کنی میفهمی

همرو انجام دادم بخدا بازم خوابم میگیره ‌

میشه یکم بیشتر توضیح بدید راجب ساعت خواب و نحوه درس خوندنت عزیزم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان2 فروردین ۴۰۴ پا به جهان گشود🥹🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم✨#نه_به_اعدام_سیاسی

بیشتر ببینید
باورت میشه حتی دیشب قرص ویتامین b و اهن و d خوردم ولی صبح ک ۸ پاشدم از ساعت ۹ تا الان خوابیدم😂

نمی‌دونم چندسالته ولی منم اوایل دهه بیستم اینجوری بودم 

در رقابت شدید با خرس قطبی

الان ولی برعکسم خواب شبم ۵/۶ ساعته دیگه کل روز سرحالم

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم از اوست 🪐🧡

خب تلقین میکنی حتمن😂دیگه تنها دلیلش همینه باید تلقین نکنیو حرفای مثبت بزنی تو مغزت شاید چرت باشه ول ...

واقعا خسته شدم هرروز برنامه مینویسم ولی فردا صبحش خواب میمونم😐

مهر ک مدرسه میرفتم با قهوه تا ۲ یا ۳ شب بیدار میموندم از اونطرفم ۶ پامیشدم میرفتم مدرسه بعد از ظهرم نمیخوابیدم. ولی الان نمیدونم چرا اینجوریم🤣یمدتم پنج صبح میتونستم پاشم

میشه یکم بیشتر توضیح بدید راجب ساعت خواب و نحوه درس خوندنت عزیزم

ببین من اول سال ساعت ۲ شب میخوابیدم ۶ پامیشدم میرفتم مدرسه حتی بعد از ظهدم نمیخوابیدم.. بعدش ک مدرسه نرفتم بازم ده شب ک میخوابیدم پنج صبح میتونستم پاشم الان ده شبم میخوابم ۶ و نیم ک پامیشم تا ظهر سه بار چرت میزنم