2777
2789

من خودم دوتا حاجت خیلی بزرگ  با خوندن ایت الکرسی گرفتم میشه شما هم بیاین از خاطراتتون بگید به هم انرژی بدیم 

ببخشید چ حاجتایی گرفتی؟

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

قبول شدنم تو ارشد و استخدام شدنم

چ خوب

شغل دولتی قبول شدید؟

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
بیشتر ببینید
خخداروشکر روزی چندتا میخوری و چه موقعی بود بیشتر؟ نیت خاصی میکردی یا مثلا میگفتی ۵۰ تا ایه الکرسی نذ ...

نه برای قبولیم تو ارشد یک دور تسبیح روزی که میخواستم برم نیشابور آزمون بدم تو اتوبوس خوندم هدیه کردم به موسی ابن جعفر وقتی نتایج اومد دیدم قبول نشدم خیلی به هم ریختم آخه ایت الکرسی معجزه میکنه بعد دیدم اسمم تو تکمیل ظرفیت اومده  و من ورودی بهمن ماه بودم برای استخدامی هم یک ندایی میگفت فقط ایت الکرسی بخون و من هر روز هر تعداد که میتونستم میخوندم تا نتایج اومد و قبول شدم خیلی‌ها رو که پارتی داشتند از کار اخراج  کردن من و هم میخواستن همن کار رو بکنند چون پارتی نداشتم اما ایت الکرسی و دعاهای خیر مادرم حفظم کرد و رسمی شدم