2777
2789
عنوان

مشورت میخوام ازتون درباره رفیقم

106 بازدید | 9 پست

بعد از هفت ماه این تعطیلات برگشتم شهرمون و روز دوم تماس گرفتم با صمیمی ترین رفیقم که همیشه با هم بودیم که ببینمت و تاکید کردم که ممکنه دیگه همو نبینیم چون واسه کارامون میریم اینور اونور ، گفت باید فلان کارو کنم ( کارها هم جوری بود که میشد انجامشون نده یا با تاخیر بده و حتی واسه نیم ساعتم بیاد) یا مثلا شبش بیاد دیدار من ولی با یه پیام سر و تهشو هم اورد که نیستم 

بعد از پنج روز از اون قضیه الان زنگ زده بیا هستی؟؟ 

میخوام نرم نظرتون چیه 

میتونست امار بگیره ازم این چند روز ببینه  هستم یا نه 

چون من زیاد که نمیمونم نباید اینقدر تاخیر مینداخت

ببینید اون کارهاش رو گذاشته اولویت هرادمی باید خودش اولویت باشه

الان شما ببین اولویتت چیه کار دیگه ای داری نرو بگو امروز برنامم این نمیتونم

اگرم بیکاری خب برو البته بستگی به شناختت داره که واقعا کار داشته یا حوصله تو نداشته

اما ازونجایی ک دوباره پیام داده بنظرم واقعا کار داشته اون موقع

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببینید اون کارهاش رو گذاشته اولویت هرادمی باید خودش اولویت باشهالان شما ببین اولویتت چیه کار دیگه ای ...

ببین وقتی یه ادم از شهر دیگه میاد و زود قراره بره نباید بعد چننند روز بهم زنگ میزد 

و میدونم جز مهمونی کار دیگه ای نداشته و شهر ما کوچیکه میشه یه ربه خودتو برسونی به طرف 

درسته من گفتم فردا ممکنه نباشم ولی میتونست تماس بگیره و ببینه کجام بالاخره رفیق شیشش بودم 

حتی توقع داشتم منو همسرمو دعوت کنه عیدی 

اگر دوست قدیمی و خوبیه دنبال زیر بغل مار نباشید قرار بزارید وحضوری که همو دیدید ازش علتو جویا بشید.. ...

میدونی ازش بدی ندیدم ولی بشدت معتقدم واسه نیازش همیشه دنبال منه 

مثلا واسه تنهاییاش یا خریداش یا هر چیزی

میدونی ازش بدی ندیدم ولی بشدت معتقدم واسه نیازش همیشه دنبال منه مثلا واسه تنهاییاش یا خریداش یا هر چ ...

همه ی ما به خاطر این چیزها باهم رفاقت می کنیم.. همش معامله است.. رفیق خوب یعنی معامله با یه آدم خوب.. 

همه ی ما به خاطر این چیزها باهم رفاقت می کنیم.. همش معامله است.. رفیق خوب یعنی معامله با یه آدم خوب. ...

واسه کسی که بعد چند ماه از شهر دور اومده ، بذاری هفت هشت روز از اومدنش بگذره و ممکنه برگشته باشه ، و دیگه نبینین همو 

گذشت داره؟؟

واسه کسی که بعد چند ماه از شهر دور اومده ، بذاری هفت هشت روز از اومدنش بگذره و ممکنه برگشته باشه ، و ...

ما یه اکیپیم بعضیامون متاهل و بچه دار و بعضیامون مجرد هستیم.. بعدز این همه سال دوستی وداشتن انواع بالاپایین و گله و شکایت ، به این نتیجه رسیدیم که باهم مدارا کنیم ممکنه سال دیگه همین دوست تون سفره ی دلشو براتون باز کنه و بگه پارسال که نتونستم بات قرار بزارم همچین مشکلی داشتم.. من دارم فقط احتمالاتو میگم نهایتا خودتون با توجه به شرایط تون تصمیم بگیرید ..