2777
2789

۱۷ سالمه به آرایش و اینا اعتقاد ندارم دوست دارم همینجوری نچرال باشم دختر خالم ۲۵ سالشه  تقریبا هر روز به بهونه های مختلف میاد خونه ما یبار برای من ژل ابرو می گیره یه بار رژ لب میگیره یه بار کرم پودر میگیره یه بار کوفت زهرمار میگیره دیگه خستم کرده هر وقت میاد خونمون بی اجازه وارد اتاقم میشه میره سر کمد لباسام بعضی هاشونو  میگه اینا چیه تو داری بنداز دور مامانمم سکوت میکنه به من میگه دلسوزته دیگه انقدر قدر نشناسی نکن آخه این یعنی دلسوزی نمیدونم چیکار کنم دیگه کلافه شدم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😤😤😤

الان فراموشی یه درد نیست درمانه             درخواست دوستی ندین لطفا                      برادر گلم خواهش میکنم اینقدر به من گیر نده بزار تو حال خودم باشم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای شما میخره؟اگه دوست نداری بگو من از اینا دوست دارم

فارسی را پاس بداریم✨مشاور انسانیا هستم🥰 دورقمی هستم😍اکانت دست دونفرِ بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

یک بار برای همیشه جدی برخورد کن

مادرم ناراحت میشه

الان فراموشی یه درد نیست درمانه             درخواست دوستی ندین لطفا                      برادر گلم خواهش میکنم اینقدر به من گیر نده بزار تو حال خودم باشم

همین حرفایی که به ما زدیو به خودش بزن

یکم رودرواسی ارم باهاش به خاطر مامانم