2777
2789
عنوان

چقدر عیدی گرفتید امسال

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 33 پست
مجردا بهتر عیدی میگیرن ماها که ازدواج میکنیم فقط بابامون عیدی میده منم که عاشق عیدی آوردن بابا مامان ...

مجردم و اندازه چص هم فامیل ندادن

منم اینجوری بودم که اوکی ندن، اما بابا تو دیگه چرا دست هر کدوم از بچه هامون رفتی ۳۰۰-۴۰۰ تومن دادی...

یعنی قشنگ نزدیک ۵ تومن بابام فقط به بچه های این و اون عیدی داد 

این کاربری دست چندین نفر است.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۳ تومن

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
بیشتر ببینید
آره دوست دارم با احترام باشه ولی جورابم هست داخلش😁😂

آخی😍😂

فارسی را پاس بداریم✨مشاور انسانیا هستم🥰 دورقمی هستم😍اکانت دست دونفرِ بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

فقط خونه ی مادرشوهرم و مادر رفتیم 

مادر خودم 100 داد دخترم بابام هم 100

مادر شوهرم هیچی بهش نداد اونوقت همسایه شون همون موقع اونجا بود دست کرد کیفش یه 10 تومنی داد دخترم 

هیچ جا دیگه هم نرفتیم

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️

من کلا ۳۰۰ تومن🤣🤣🤣🤣۲۰۰ مادرم ۱۰۰ مادرشوهرم

بچه هام ۱تومن حدودا جمع کردن

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
بیشتر ببینید

من پدرشوهرم ۳۰۰ داد که ۱۰۰ شو دادم پسرم .از قبل طی کرده بود هرکی بهت عیدی داد نصف نصف🤦‍♀️🤭

مادرشوهرم ۵۰

مامانم ۶۰۰وخورده ای که ۱۰۰شو باز دادم پسرم

امسال کلا ۸۰۰ عیدی گرفتم.

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪