2777
2789

زن و مرد نداره 

خیانت خیانت هستش ! 

ولی فقط از یه دیدگاه میتونم حق بدم که نمیگم این دیدگاه درسته یا غلط ! 

آقایون ذاتأ تنوع طلب هستند و باید جلوش رو بگیرن هم خودشون هم کمک همسرشون و .. 

تنوع طلبی با تعدد طلبی فرق می‌کنه 

ولی خانوم ها ذاتا تنوع طلب نیستند ! 

در صد بالایی اگر همسرشون نیاز های عاطفی و توجه و ... رو بر طرف کنه خیلی کم پیش میاد خانوم فکر خیانت به سرش بزنه 

چون دیدم کسایی رو که چند سال شرایط سخت و بد رفتاری و .. شوهرشون رو تحمل کردن و نهایتا خیانت کردن اونم از روی اشتباه و عوض در اومدن و هر چیز دیگه ای 

ولی در مجموع خیانت توضیح و توجیه خاصی نداره! 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اجازه بدید مخالفت کنم☺️

کسی که خیانت میکنه اول به خودش ظلم میکنه بعد به طرفش 

زن و مرد هم نداره

اگر ناراضیه میتونه جدا بشه 

دلیلی نداره به شخصیت خودش گند بزنه 

چون زنی که خیانت میکنه از دید اون مرد یا پسری که باهاش در ارتباطه یه زن خراب دیده میشه

بالاخره زنیه که به همسرش و بچه های احتمالی‌ش دروغ گفته و با اون یارو ارتباط گرفته قطع به یقین اونم عاشق سینه چاک این زن نیست چون میدونه زنی که به خانواده اش خیانت میکنه سالم نیست و به اون هم وفا نخواهد کرد

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Pain🔥You made me a believer

ببحشیدا ولی کسی که خیانت میکنه چه زن چه مرد به نظرم خودش مقصره .چه طور بلده دل یه زن یا مرد دیگه رو ببره بلد نیست دل شوهر یا زن خودشو ببره؟اون زمان و وقتی که میخواد بزاره برای جیک جیک با غریبه بزاره برای درست کردن زندگی خودش ویگه نمیره سمت خیانت خیلی هم زندگیش سخته درست نمیشه باید جدا بشه اینجوری اسیب کمتری میبنه

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

نگاه های جنسیتی جالب نیست، چرا میگید

هیچ وقت یک خانم بی دلیل خیانت نمیکنه؟

مگه یک آقا بی دلیل خیانت میکنه؟

فکر کنم چه زن خبانت کنه چه مرد ، در هر دو صورت از نظر شما مقصر مرده

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
بیشتر ببینید
دقیقااون زن از بی کسی و بد اخلاقی ها و بی توجهی های شوهر پناه میبره سمت یکی دیگه

طلاق برای اینجور وقتاس ها

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست