2777
2789

من یک و دویست وهفتاد گرفتم وب نمیدونم چندبار میدن یکی لایک کنه 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همین یکباره ۱۲۷۰گرفتم

باید ثبت نام چیزی کرد من بچم ۱سالشه اطلاع ندارم

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
بیشتر ببینید

همونجا ها که کالابرگ میدن تو سیستمشون نگا میکنن بهت میگن بهت تعلق گرفته یا نه

یه کد هم هست که میتونی با شماره سرپرست خانوار بزنی من نمیدونم کدشو 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

نه کارت سرپرست خانوار رو ببر خود فروشگاه استعلام میگیره یامیتونی کد *۵۰۰*۱۴۶۹# رو بزن اعلام موجودی بگیر تااخر فروردین وقت داره 

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏

همونجا ها که کالابرگ میدن تو سیستمشون نگا میکنن بهت میگن بهت تعلق گرفته یا نهیه کد هم هست که میتونی ...

ممنون عزیزم 

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
بیشتر ببینید
نه کارت سرپرست خانوار رو ببر خود فروشگاه استعلام میگیره یامیتونی کد *۵۰۰*۱۴۶۹# رو بزن اعلام موجودی ب ...

ما قبلا دهک ۷ بودیم رفتیم گفتن دهک ۸شدین بهمون  کالا برگ ندادن  دیگه نمیدونم مال نوزاد ها رو میدن بهمون یا نه 

بیشتر ببینید
ما قبلا دهک ۷ بودیم رفتیم گفتن دهک ۸شدین بهمون کالا برگ ندادن دیگه نمیدونم مال نوزاد ها رو میدن به ...

حالا ضرر نداره ک یبار کارت رو ببر فروشگاه بپرس

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏

حالا ضرر نداره ک یبار کارت رو ببر فروشگاه بپرس

ممنونم از لطفت 

بیشتر ببینید