2777
2789
عنوان

بیمه زنان خانه دار

61 بازدید | 9 پست

سلام خانوما کیا بیمه زنان خانه دار هستن ؟ 

من پنج ماه پرداخت کردم ۱۴۵۰ امسال فروردین خواستم بریزم شد ۲ میلیون   یهو چرا اینقدر گرون شد . من ۱۸ درصد دارم میدم . نرخ پاینترش از کارافتادگی نداره به درد نمیخوره

جدید نیستم کاربری قبلیم asemanabi بود خودم تعطیل کردم . دوساله جداشدم و مستقل زندگی میکنم. واسه برآورده شدن آرزوی همدیگه دعا کنین خدا زودتر جوابمونو میده 👌👌👌⭐⭐

عزیزم تا چندسال باید پرداخت کنی

بازپرداختش چقدره

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
بیشتر ببینید
عزیزم تا چندسال باید پرداخت کنیبازپرداختش چقدره

عزیزم فکر کنم ده ساله میتونی بازنشست بشی .بیشتر بدی بازپرداختش بیشتر میشه . ولی کمترینش ده ساله

جدید نیستم کاربری قبلیم asemanabi بود خودم تعطیل کردم . دوساله جداشدم و مستقل زندگی میکنم. واسه برآورده شدن آرزوی همدیگه دعا کنین خدا زودتر جوابمونو میده 👌👌👌⭐⭐

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزم تا چندسال باید پرداخت کنیبازپرداختش چقدره

من درمان هم دارم اگه بخوای درمان پرداخت نمیکنی که قیمتی نداره حدوده ۱۷۰ تومن

بنظرم طلابخر بهتر

آره والا منم تو همین فکرم . تامین اجتماعی فقط اسم در کرده . درمانش که با آزاد هیچ فرقی نمیکنه . همون دو تومن ماهانه طلا بخریم بهتره بعد چندسال کلی پول میشه

اره بابا

بیمه عمر هم میگن خوبه شاید اونو پرداخت کردم واسه زنان خانه دار هم داره بازنشستگی هم داره قیمتشم پایینتره

ماهی چند

بیمه عمر هرچقدر دوست داشته باشی میدی هرچی توانت باشه . هرچی بیشتر بدی بهتره البته من خودم باید برم بیشتر تحقیق کنم . ولی بعد چندسال میتونی پولتو با سودش پس بگیری یه جور پس انداز میشع