2777
2789
عنوان

تو مهمونی دیشب

413 بازدید | 16 پست

من یه خواهر دارم ولی ما برای مهمونی دادن معمولا اینطور نیستیم که کمک همدیگه کنیم بعضی خواهرا در مهمانی ها به هم کمک می کنند....دیشب تو مهمونی برادرم،خواهر زن داداشم اومده بود کمک ....اون یکی زن داداش گفت خواهر باید بیاد برا کمک اینجور مواقع اگر نیاد اصلا نمیخوام باشه(شبیه این گفت)خواهر و مادرم هم خندیدن و گفتن آره تو (یعنی من)هم برو کمک خواهرت چرا نمیری،حالا من یه شهر دیگه زندگی می کنم اصلا....چند بار این حرف به عنوان شوخی مطرح شد.من خیلی خجالت کشیدم.ادم حاضر جوابی هم نیستم...هیچی نگفتم.البته که خواهرم هم هیچ وقت برای هیچ موردی کمک من نکرده کلا مشکلی هم نداشتیم.ولی این حرفا خیلی دلمو شکست......

.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرا بهم کمک نمی کنید؟ اصلا مگه میشه خواهرا دلسوز هم نباشن؟

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

حرفش تند ولی واقعیت بوده ولی بهتره بپذیریم که همه مثل هم نیستن، الان هم نیاز به حرف زدن نبوده ، همین ک سکوت کردی و چیزی نگفتی بهتره ،ولی ب وقتش حرف برای گفتن هست ...میتونی جایی از برادرت کمک بخوای و بگی بقول زن داداش اگه خواهرو برادر کمک نباشن همون بهتر ک اصلا نباشن 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
چرا بهم کمک نمی کنید؟ اصلا مگه میشه خواهرا دلسوز هم نباشن؟

کمک در چه موردی؟مهمونی دادن؟خب آره این مورد هیچ وقت کمک هم نبودیم.یعنی خواهرم هم همینطور...ولی موارد دیگه آره من 12سال از خواهرم کوچکترم و همیشه بچه هاشو نگهداری کردم...

کمک در چه موردی؟مهمونی دادن؟خب آره این مورد هیچ وقت کمک هم نبودیم.یعنی خواهرم هم همینطور...ولی موارد ...

خودم الان بچه کوچیک دارم که هیچ کسی حوصله 5دقیقه نگهداری شو نداره.فقط مساله کمک کردن به خواهر در مهمونی هست....

خودم الان بچه کوچیک دارم که هیچ کسی حوصله 5دقیقه نگهداری شو نداره.فقط مساله کمک کردن به خواهر در مهم ...

خب تو مهمونی هم.کمک کنید مگه چی میشه 

یه کم زودتر برید 

توشستن ظرف کمک بدین بذار بردار 

هیچ کس با کارکردن از بین نمیره 

اون به شماها تیکه پرونده 

حتما پشت هم نیستین 

خب تو مهمونی هم.کمک کنید مگه چی میشه یه کم زودتر برید توشستن ظرف کمک بدین بذار بردار هیچ کس با کارکر ...

خواهرم خیلی با زن داداش جوره،هم اختلاف سنی داریم هم من یه شهر دیگه م.تازه خواهرم خودش دو تا دختر دانشجو داره من بچه کوچیک دارم....شستن ظرف ها که کلا با ماشین ظرفشویی هست...بذار بردار هم که کمک می کنیم دیگه

اینکه اگر خواهر به کمک خواهر نیاد میخوام نباشه واقعیت هست؟!!!

برای بعضی از خانواده ها که ازاول عادت دارن بله ....شما از اول اونطور عادت کردید و یه سری ها هم مثل زن داداشتون به همدلی و کمک ....هردو کاملا طبیعی هستید ولی عقل حکم میکنه که ادمها بهم کمک کنن ....درضمن اون برای شما نگفته ،چون خواهرتون هم کمک شما نمیاد و هیچ انتظاری هم نیست ، برای خواهرخودش گفته که باید بیاد و من هم وظیفمه کمکش برم ....خوب نیست هرکی هرحرفی میزنه ادم به خودش بگیره وگرنه معاشرت و رفت و امد ها به صفر میرسه 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....