2777
2789

من لافارر میزدم (ضد آفتابشو)، خیلی راضی بودم و علی رغم خیلیا که میگن لک میاره و فلان میکنه من چندسال استفاده کردم و دکتر پوستمم یکی ازبهترین دکترای اصفهانه، بهش مارک کرمی که استفاده میکنمو گفتم گفت اگه به پوستت میفته عالیه، استفاده کن.

پول الکی برای ضد جوش نده، من هر چی میزدم بعد اینکه جوش می‌رفت آخرش یه لک گنده تیره می افتاد به زور می‌رفت ، ریشه ای درمان کن. ضد آفتاب لافار خوبه 

کاربری مال بنده نیست و برای مدت ۲ ماه قرض کردم.

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ریشه ای یعنی چی؟

یعنی اینکه بفهمی منشأ جوش چیه نه اینکه یه کیلو ضد جوش خالی کنی..اینجوری فقط پوستت رو خراب می‌کنی.

من دوران بلوغم تموم شده ولی هنوز جوش میزدم رفتم آزمایش هورمونی دادم بعد هم نوبت گرفتم پیش متخصص پوست جواب آزمایش و خوند گفت مشکل خاصی نداری یه چند بسته قرص کلیندامایسین و یه محلول کلیندامایسین داد که همون ضد جوش هست ، من هم یه مدت اونو میزدم جوش هام کمتر میشد ولی پوستم داغون شده بود خشک خشک بود. بعد رفتم پیش یه خانومی برای فیشیال صورتم رو که دید گفت برو یه سونوگرافی از رحم بگیر رفتم بهم گفتن کیست داری بعد بهم سیپروترون کامپاند دادن ۳۱ خوردم همزمان هم داکسی سایکلین مصرف میکردم که یه آنتی بیوتیک و ضد جوشه، به طرز معجزه آسایی جوش هام رفت. البته نه کامل کامل ، چون داکسی سایکلین رو دو ماه مصرف کردم و منظم مصرف نکردم و اینکه هنوز کیستم برطرف نشده چون دوره سیپروترون کامپاندم رو تموم نکردم.

تو هم یا مشکل آن هورمونی هست یا اینکه پوستت چربه و باید دنبال شوینده مناسب باشی. ضد جوش خواستی از داروخونه بگیر بگو کلیندامایسین بهت میدن ارزون هم هست ولی باز خود دانی

کاربری مال بنده نیست و برای مدت ۲ ماه قرض کردم.

برای درمان جوش اول آزمایش بده شاید از کبد یا هورمون ها باشه 

بعد یه شویند خوب بگیر قیمت مناسب مثل ژنو بایتیک و ویتالایر 

بعد به آبرسان خوب که من خودم کره ای استفاده میکنم ولی ایرانی ساین اسکین خیلی خوبه 

و یه مرطوب کننده که آکنه زوم فیکس دوکس عالیه 

و ضد آفتاب ام کیو که عشق منه

اگه یه سرم نیاسینامید هم اضافه کنی به روتین عالی میشه 

البته این روتین برای پوست چربه

اسی من جوشام بخاطر کم کاری تیرویید بود 

هم ازمایش کبد هم تیرویید هم ازمایش تنبلی تخمدان بده ببین چجوریه اگه تنبلی داشته باشی ام جوشمیزنی

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست