2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بچگی

هر نکته جایی داره مثلا نمیشه ۹ سالش شد تو بیایی چیزای بدو نشونش بدی ولی ت هر نقطه از سنش ک نیاز داره بدونه بهش میگم

همرو باهم نگید ک بچه از دین زده شه فک کنه خیلی سخته. کم کم تا عادت کنه مثلا اول نمازو از بچگی یاد بدید یا با روسری اشناش کنید تا تو ۹ سالگی اذیت نشه

من اگر یه روزی ازدواج کنم و مادر بشم از همون نی نی کوچولویی با صدای قرآن بزرگش میکنم و کم کم براش داستان های قرآنی و بزرگان دین رو تعریف میکنم به مطالعه کتاب عادتش میدم(زمینه های علمی و دینی)🌱💚

من مامانم مستقیم بهم نگفت چیکار کنم

از همون ۹ـ۱۰ سالگی می‌فرستادم مسجد و کلاس قرآن و تفسیر و احکام و به وسیله مربی آشنا شدم 

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)

فرزند ندارم خواهرم نمازو دیر به طور رسمی شروع کرد چون محاسبه نکرده بودیم زمانشو همینطور حجاب اما در حد معقولی رعایت میکردیم از سنی به بعد لباس باز و اینا نپوشید مثلا شلوارش دامن و سارافون بدون جوراب شلواری یا استین کوتاه و اینا
برادرم الان ده سالشه برای روزه امسال تشویقش کردیم چند روز گرفت نمازم در حد اذان و وضو اینها فعلا
خودم خیلی رو تربیتش حساسم که وارد جامعه شد بدونه با جنس مخالف چه برخورد و احترامی داشته باشه فقط نمیدونم چکار بکنم زیاد