2777
2789
عنوان

درحق ی پسربدی کردم یعنی دلشو شکستم بعد ازاون حال دلم داغون

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 63 پست
قلبم ک هیچی الان دیگ مغزمم کار نمیکنه حقیقتا 🚶🏻‍♀️💔

عزیزم تو اگه بااین ششرایط یخوای ادامه بدی نمیتونی درس حسابی رو کنکور تمرکز کنی این قضیه رو برای همیشه یکبار تموم کن بعد وقت بزار برای کنکورت .

غرورت رو بذار کنار بهش پیام بده منطقی همه چیرو توضیح بده خواست حلال میکنه نخواست کع دیگه تو تلاشتو کردی کاری دیگه نمیتونی کنی

عزیزم تو اگه بااین ششرایط یخوای ادامه بدی نمیتونی درس حسابی رو کنکور تمرکز کنی این قضیه رو برای همیش ...

واقعا بنظرت اینکارو کنم؟؟ دلش نشکنه؟؟؟ 

اتفاقا شما میگی شخص مقابل هم برای شما بد کرده ولی من از این بچه جز خوبی هیچی ندیدم... حتی وقتی خودم باهاش سرد بودم و خیلی بد اخلاق ولی جوابمو میداد هیچوقت چتو نصفه ول نکرد سر بد حرف زدنم باهاش🚶🏻‍♀️🥲 بنظرت تموم کنم یا نه؟؟ 

انوقت اون دوستی سابقم ب هم میخوره 🥲💔💔

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اره به شدت... میگم اینو با پوست و استخونم دردک کردم نه من واقعا رابطه ک با حالت دوستانه شروع شد همون ...

کاش همون موقع که حس کردی داره وابستت میشه قضیع رو براش روشن میکردی که بیشتر از این ادامه نده حالا الانم دیر نشده تمومش کن اگه بهش حسی نداری بزار بدونه تکلیفشش چیه

کاش همون موقع که حس کردی داره وابستت میشه قضیع رو براش روشن میکردی که بیشتر از این ادامه نده حالا ال ...

باشه پس امیدوارم دلش نشکنه.... 

مرسی که باهام حرف زدی واقعا نمیتونستم راجب این قضیه با کسی صحبت کنم 🥲💗

واقعا بنظرت اینکارو کنم؟؟ دلش نشکنه؟؟؟ اتفاقا شما میگی شخص مقابل هم برای شما بد کرده ولی من از این ب ...

بله دل ایشون الانم شکسته ی طور منطقی بهش توضیح بده خواست حلال میکنه نخواست ک هیچی مونده ب وجدان اون.

شما الان مجردی ی روزی متاهل میشی این بار رو باخودت به زندگی مشترکت نبر 

خودت رو جفت سیم کارتات تلگرام داری؟؟ نمیتونی سیمکارت بگیری بعد بسوزونی؟؟

با دوتاشون دارم ولی اون یکی سیمم رو بجز اطرافیان نزدیک کسی ندارع شمارشو.

مگه تو تل به کسی پیام بدی شمارع میفته؟

با دوتاشون دارم ولی اون یکی سیمم رو بجز اطرافیان نزدیک کسی ندارع شمارشو.مگه تو تل به کسی پیام بدی شم ...

نه شماره رو باید هاید کنی جاش ایدی هم داشته باشی 

با اونی ک ندارتش و کسی نداره پیام بده 

ولی بنظرم محض احتیاط اگه دوست و اینا داری از اونا سیم بیکاره بگیر🚶🏻‍♀️

باید پیش من میبودی سیم کارت همیشه از دوستام راحت گیر میاد 🚶🏻‍♀️

از دار دنیا سه تا دوست دارم سه تاشونم متاهل بچه دارن درضمن نمیخوام دوستامو به این قضیه دخالت بدم

از دار دنیا سه تا دوست دارم سه تاشونم متاهل بچه دارن درضمن نمیخوام دوستامو به این قضیه دخالت بدم

اوه اوه نه دوست متاهل ک اصلا نمیشه 🚶🏻‍♀️ 

نمیدونم والا اگه دیگ راهی نبود شماره تلگرامتو هاید کن با اون خط خلوتت بهش پی ام بده...