2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من از اسنپ گرفتمفقط برند های معتبر بخر

دی جی کالا الان شمش محمد رو داره انواع وزن هاش رو

مثلا یکی از تامین کننده ها به درصدی آف هم گذاشته بود یه کم مسکوک شدم که چرا رو شمش طلا باید درصد آف گذاشته باشه؟نمی دونم بخرم ازش یا نه

مال اسنپ رو هم دیدم ولی گرون تر از دیجی می داد

شما چه برندی گرفتی؟

شما چه برحدی گرفتی؟چند گرمی؟اینا موقع فروشش مشکلی ایجاد نمیکنه؟میشه راحت شمش رو فروخت؟

من نخریدم گلم ولی همسرم گاهی نگاه میکنه میگه گرون میده دیجی طلا و این چیزا رو اخه خود همسرم جواهری داره 

من نخریدم گلم ولی همسرم گاهی نگاه میکنه میگه گرون میده دیجی طلا و این چیزا رو اخه خود همسرم جواهری د ...

طلاهاش رو آره گرون میده

طلای زینتی نمی خواستم شمش ۲۴ عیار می خواستم

میشه از همسرت بپرسی چه برندی توی این شمش ها بهتره و اینکه موقع فروش راحت میشه فروخت؟اصلا خرید شمش خوبه؟

اصلا نشنیدم اسمش‌

الان یه تاپیک دیگه در مورد شمش ازت دیدم گلم

انگار شما به شمش واردی

ببین شما از کجا میگیری شمش رو؟الان هم سایت شمش سیمرغ هم محمد و بقیه فروش ندارن

تو دیجی کالا دیدم شمش ها رو برای فروش گذاشتن نمی دونم معتبره بگیرم از دیجی یا نه؟

دی جی کالا الان شمش محمد رو داره انواع وزن هاش رومثلا یکی از تامین کننده ها به درصدی آف هم گذاشته بو ...

شمش محمد معتبره بخره

شمش برند محمد و ایران شمش 

سکه پارسیان برند ماربر(بقیشو یادم نمیاد،ما یزدیم زرگر های شهرمونم پارسیان میزنن بعضی وقتام میرم از اونا میخرم و‌ معتبره)

من عاااشق زمستونم❤️
شمش محمد معتبره بخرهشمش برند محمد و ایران شمش سکه پارسیان برند ماربر(بقیشو یادم نمیاد،ما یزدیم زرگر ...

از معتبر بودن شمش محمد مطمئن هستم ولی می خواستم ببینم خرید شمش از دیجی کالا هم مطمئن یا نه،کسی قبلا خریده راضی بوده؟یه وقت تقلبی نباشه

مخصوصا که دیدم بعضی تامین کننده ها رو بعضی وزن هاش درصدی تخفیف گذاشته بودن سوال شد برام که چه دلیلی داره روی شمش طلا تخفیف گذاشتن

نکنه کلاهبرداری و تقلبی باشه

به نظرت این تخفیف طبیعیه یا کلکی توی کاره؟