2777
2789
عنوان

در مترو دیدم یه آقا تو نی نی سایت بود بهش گفتم🔞⛔️🚫🔞🙊🙈

| مشاهده متن کامل بحث + 3958 بازدید | 157 پست
ببین احتمال اینکه یه خانم بدون غرض به به آقا درخواست دوستی بده بیشتره تا بالعکس میدونی چراچون خیلییی ...

من قضاوت نمیکنم و کاری ندارم چند درصد خانم و آقا....

ولی خودم در pv گاها سعی کردم محترمانه و با رعایت شان طرف مقابلم وقت بزارم و به احترام سوال مخاطبم، پاسخ درخور بدم.... کاش بقیه اینطوری بودن ..... البته ببخشید برخی ام بودن که ظاهرا مقاصد دیگه داشتن و بنده کش ندادم....

کاش خانوما (البته برخیشون) انقدر زود دچار سوتفاهم نشن و بدونن امه که مثل هم نیستن.

الان که اینارو تایپ میکنم یاد کاربر خانومی افتادم که درخواست دوستی زدم براش یعنی رفتارش حالمو بهم زد چنان ادای آفتاب مهتاب ندیده ها رو درآورد چنان مغرورانه موضع گرفت انگار من عاشق سینه چاکش شدم ..... اح اح .....

ببخشید الانم چون فکر اون قضیه ملکه ذهنم شده برخی عباراتی که میتونسم تحت تاثیر اون قرار گرفته.... تندی هارو به بزرگی خودتون ببخشین

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely,  بقیشم تو بگووووو ..... تو مال من نیستی تو خود منی، یعنی مال مال مال خودم فقط و فقط و...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جمله “من صادقانه خودمو آقا معرفی کردم” از خودته بارها همینو گفتی پس داستان نباف دروغم نگو تویی که اد ...

تقریبا و ناگفته پیداست تاپیک من محتوای طنز داره و اصلا روی واقعیت این پست تاکید ندارم ..... امیدوارم بقیه خواهران و آقایون مثل شما دچار سوتفاهم نشن .....

محتوای تاپیکم طنز بود اما چندتا کنایه هم داخلش جا کردم واس برخی

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely,  بقیشم تو بگووووو ..... تو مال من نیستی تو خود منی، یعنی مال مال مال خودم فقط و فقط و...

من قضاوت نمیکنم و کاری ندارم چند درصد خانم و آقا....ولی خودم در pv گاها سعی کردم محترمانه و با رعایت ...

خواهش میکنم اما خانم ها هم چون خیلی وقت ها از جانب آقایون اذیت شدن ترجیح میدن اینطور برخورد کنن چون خیلی ها مزاحمت ایجاد میکنن برای خانم ها 

نمیگم مرد خوب نیست اما آقایونی که مزاحمت ایجاد میکنن کم نیستن 

درسته حضور آقایون مانعی نداره تو سایت اما به نظرم نباید حوری باشه که خانم ها حریم خصوصیشون بهم بخوره حداقل آقایون میتونن این موضوعات رو رعایت کنن که خانما ذهنشون آروم باشه 

فهمیدیم جون شماره می دی

متوجه منظورتون نشدم. یه بار دیگه واضحتر بگو

بعد علام این علامتت 🔞 برا چی بود؟

کل ماجرا طنز بود آمیخته با چند تا کنایه .... اینوسط اون ایموجی رو هم بزارین بحساب هرچی دوس داشتین و سخت نگیرین.

ممنونم

وای دقیییقااااااا یاد چت جی پی تی افتادم

با اینحساب من فوق العاده هستم و مقداری بالاتر از موارد ادعایی در امضام. درود و رحمت خدا بر من.

البته کارشناس IT هستم و خیلی دور از موارد فناوری انیستم امری بود در خدمتم

با اینحساب من فوق العاده هستم و مقداری بالاتر از موارد ادعایی در امضام. درود و رحمت خدا بر من.البته ...

یواش بابا سقف ریخت

تو که آنقدر آدم مهمی هستی نی نی سایت چیکار می‌کنی الان باید دنبال کارات باشی نه تو سایت شیردهی

عضو ستاد بتمنان خاموش🐈‍⬛🖤

اشکالی ندارد امروز دیگه سه دختر و یه آقا مد شده خونه اجاره میکنن زندگی میکنن نیازشون رو برطرف میکنن

همین حرف شما سراسر اشکال و ایراد هست چه برسه فعل اونا....

به شخصه در مورد بی حجابی و برخی تاپیک و پست های موارد مصادیق فساد و منافی عفت و حیا،  مثل رل پارتنر رابطه غیرمشروع اکس و .... که دریچه و دروازه گناه و تباهی هستن سکوت رو جایز نمیبینم و معمولا ورود میکنم و به چالش میکشم و گزارش هم میزنم گاهی .... کم کاری و سکوت امثال من و شما باعث ظهور و جولان و عرض اندام متمایلین و مدافعین این قبایح میشه. دقت کنیم یه تکالیفی داریم ....

کجای کاری استارترخودش اقاست

لغت آقا پسوندهایی داشت .... از امضام کمک بگیرین

مرد حامله ساعت شش صبح توی نی نی سایت با استیکرای چرت و پرت و داستان سرایی های حال به هم زن و دروغ در ...

شما بعنوان خانم شوهر دار چرا سرگشته و مشغول تاپیک من شدی؟

باخانواده همراه باش .... حالتم بهم نمیخوره احتمالا.

یه طفل احتمالا متوجه بشه فحوای اصلی تاپیک من چند تا کنایه بوده همراه طنز ..... شما کجا تاپیک پرمغز و کم نقص من کجا؟   لطفا اینجا رو ترک کنین و دیگه ریپ نزنین