2777
2789
عنوان

زنداداشم به شوهرم نظر داره🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 3533 بازدید | 104 پست
اره دقیقا همینه شما میگین ،من حتی دیدم می‌خواد منو خیلی خر کنه از من تعریف های چرا و پرت میکنه هندون ...

ببین من خودم یه زن کم سن و سال هستم ک خیلیییی ب خودم میرسم

ینی تو بدترین شرایطم باشم کوتاهی نمیکنم از بهداشتم از موهام از پوستم از ارایشم و ادکلن و تیپ و لباس

یجوری ک تو محل تو چشم همه رفتم

الان کل زنای کوچه ما با من رفیقن اینطور ک نشون میدن

ولی همشونم ته ته رفتارشون نشون میده رو شوهراشون نسبت بهم حساسن 

ینی انگار همش نگرانن شوهرشون جذب من نشه

درصورتی ک من اصلا نه منظوری دارم نه کاری ب کارشون دارم  نه بی حجابم نه خراب…مخصوصا ک هم من متاهلم هم اونا و هم اینکه دوستیم باهم اصلا تو این فازا نبودم و نیستم حالا گور پدر مردی ک میخاد منو امتحان کنه یا هرچی… 

من زن شادی بودم همیشه و همینطور دهن گرم و خنده رو 

همه میگفتن خیلی خوبه ک همیشه روحیه داری و ب همه هم روحیه میدی

اما سر همین رفتار و واکنش ها و از ترس حرف و حدیث دیگه با همه قط رابطه کردم گفتم پیشگیری کنم خدای نکرده فردا روزی منو نبندن ب کسی

من بدبودنو از خیلیا بهتر بلد بودم   منتها انقد وجود داشتم که رو کسی امتحان نکنم⁦...(:

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی با خواهرت هماهنگ شو 

وقتی میبینی شوهرت میاد و زن داداشت غنچه دهنش  تبدیل به دهن تمساح میشه با خنده بهش بگو چشیده زن داداش چرا اینقدر خوشحالی تا ۵ دقیقه پیش که اینطوری نبودی 

یا وقتی آرایش میکنه تا شوهرت میاد با خواهرت ازش بپرسید خیره عروسی میری ....قشنگ دوتایی بهش فشار بیارید تا آدم بشه 

اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

بیشتر ببینید
نمیدونم باید چی کار کنیبعضی خانمها مدلشونه که لذت میبرن از تصاحب یا جلب توجه مردهایی که قابل تصاحب ن ...

اتفاقا من که اهل این کار ا تو جمع نیستم اینکار و کردم یه تعریف ریزی از شوهرم کردم دیدم دختره رنگ و روش رفت  اتفاقا اینطوری مطمعن تر میشم یه آشوبی تو دلشه

اتفاقا من که اهل این کار ا تو جمع نیستم اینکار و کردم یه تعریف ریزی از شوهرم کردم دیدم دختره رنگ و ر ...

خب بذار نا امید بشه

نه که کار مثبت ۱۸ بکنی

نه...

مثلا تو جمع زیاد با شوهرت گرم بگیر

باهاش بگو و بلند بلند بخند

از ته دل

دورش بگرد مثل پروانه

اون ببینه روابطتون مستحکم تر از این حرفهاست

بچه ها تک به تک نمی تونم جواب بدم ،زنداداشم کلا حس می‌کنم کمبود محبت داره ، مثلا خواهرم و میبینه میگه اصلا من تو رو یه مدل دیگه دوست دارم ،بعد مثلا داداشم میاد به آن ،بعد به شوهرم به ترتیب ولی در مورد شوهر م و اغلب مردای نامحرم این لوندی ها رم کنارش دیدم و چیزی که نگرانم میکنه میگم نکنه یه روز شوهرم از راه بدر بشه ،امیدوارم متوجه منظورم شده باشید مثلا به پسر من میگه تو با همه بچه ها برای فرق داری :فرداش به بردار زاده م میگه همه رو می‌خواد جذب خودش کنه  و آنقدر پیش من اینکار و کرده حناش پیش من اصلا رنگ نداره فقط نگران یه چیزم که شیطان می‌خواد  

ببین من یکیشو دارم بیشتر برای خودنمایی و جلوه دادن خودش بعنوان عروس خوب و عاقل و .... خراب کردن شماس ...

اینم تو این سال ها وقتی شوهرم نیست و با هم تنهاییم فقط تا تونسته هندونه داده زیر بغلم ولی کنار شوهرم انگار میره تو تیم شوهرم و بر ضد من 

اسی با خواهرت هماهنگ شو وقتی میبینی شوهرت میاد و زن داداشت غنچه دهنش تبدیل به دهن تمساح میشه با خند ...

اتفاقا یه بار دقیق یادم نیست چی بود خیلی طرف شوهر مو گرفت گفتم عجیب هوای شوهر منو داری سرخ و. سفید شد  اینم جوابه