2777
2789
عنوان

چرا ب صورت ناخوداگاه از بعضی ها بدمون میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 24 پست
من از یکی دو نفر خوشم نمیومد این حسم از اولین لحظه دیدار باهاشون همین بود بعد فهمیدم همسرم باهاشون ب ...

واییی چه جالب

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نمیدونم 😔 کلی سعی کردم حسمو به‌ش تغییر بدم ولی نمیشه و اینکه تو بچگی خیلی تحقیرم کرده ولی من بخشید ...

اگر تونستید بخاطر رضای خدا بهش کمک کن 

کاری به حست نداشته باش 

خدا هزار برابر شو بهت میده 

اگر بهت ضربه میزند ازش دوری کن

اون موقع که خواهرت مجرد بود و دختر خونه بود هم همچین حسی داشتی؟

نه

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
بیشتر ببینید
نمیدونم 😔 کلی سعی کردم حسمو به‌ش تغییر بدم ولی نمیشه و اینکه تو بچگی خیلی تحقیرم کرده ولی من بخشید ...

اون بچگی بوده بچه بودین .الانم درحد توان کمکش کنید بنده خدارو

لایک نکنید .توروخدا 

گاهی ، شخصی صفت و ویژگی اخلاقی رو داره که ما در باطن خودمون سعی در سرکوبش داریم! ( درحالیکه اون ویژگی در باطن ما وجود داره)

ولی اون شخص اون ویژگی رو سرکوب نکرده و کاملا در رفتارش آشکاره و این باعث نفرت ما ازون شخص میشه.

یک مسلمان واقعی... به مذهب و اعتقادات دیگری... اهانت نمیکنه🌹❤️

کاملا با  نظر موفرفری موافقم،مثلا در اولین برخورد که فقط سلام و علیک بود،حس بدی داشتم،اهمیت ندادم،و در نهایت ضربه خوردم ازش،اما در مورد خواهر،برادر،بحث حس مطرح نیست،بیشتر طرز رفتارشان که باعث ناراحتی یا خوشحالی میشه.