2777
2789
عنوان

سلام صبح بخیر😍✨💞حالتون خوبه🤔

83 بازدید | 18 پست

حالتون چطوره ؟

❤️بر چهره دلربای مهدی صلوات 🩷 نوشتن و گفتن صحیح ان شاء الله هست 🌸 لطف کنید برای حاجات همه دعا کنید ❤️التماس دعا ❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دارم عزیزم جانم

ممنون 

به آدما محبت میکنم بعد پشیمون میشم 

انتظار ندارم اونا هم محبت کنن متقابل اما حداقل احترام نگه دارن

میخوام دیگه دلم نسوزه واسه کسی محبت هم نکنم ولی بازم دلم نمیاد

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)
ممنون به آدما محبت میکنم بعد پشیمون میشم انتظار ندارم اونا هم محبت کنن متقابل اما حداقل احترام نگه د ...

عزیزم نمیشه اخلاق خودتو عوض کنی 

ولی برای کسی که ارزش فائل نمیشه برای خوبیات کمرنگ کن خودتو اینجوری به خودتم احترام میذاری 

بعضیا متاسفانه کاری میکنن که ادمو از خوب بودن پشیمون کنت

❤️بر چهره دلربای مهدی صلوات 🩷 نوشتن و گفتن صحیح ان شاء الله هست 🌸 لطف کنید برای حاجات همه دعا کنید ❤️التماس دعا ❤️

عزیزم نمیشه اخلاق خودتو عوض کنی ولی برای کسی که ارزش فائل نمیشه برای خوبیات کمرنگ کن خودتو اینجوری ب ...

خب آخه چرا همه اینجورین؟ یعنی به هر کی ارزش میدی بعد میفهمی لایقش نبوده 

خب آخه چرا همه اینجورین؟ یعنی به هر کی ارزش میدی بعد میفهمی لایقش نبوده

والا این دوره زمونه واقعا آدم با لیاقت کم پیدا میشه 

و در کل آدمایی مثل شما که احتمالا ساده ای و دل نازک همیشه دلت شکسته میشه چون آدما کلا چیز زیادی دلشونو میزنه حتی اگه اون چیز خوبی و محبت باشه 

سلااااممممم👀چرا بد باشم وقتی میتونم نفس بکشم؟😂🤪♥️

واقعا هم همینطوره خدایا شکرت 

🤍💚😍

والا این دوره زمونه واقعا آدم با لیاقت کم پیدا میشه و در کل آدمایی مثل شما که احتمالا ساده ای و دل ن ...

ساده نه ولی حاضرم تا جایی که در توانمه حال بقیه رو خوب کنم اگه کمکی میخوان انجام بدم بعد میبینم ای بابا اصلا لایق این ارزش و محبت و وقتی که گذاشتم نداشتن 

ولی اگه فرداش یکی دیگه پیدا بشه که حس کنم میتونم‌ کمکش کنم همون آش و همون کاسه اس😐

دلم نمیاد دریغ کنم

ساده نه ولی حاضرم تا جایی که در توانمه حال بقیه رو خوب کنم اگه کمکی میخوان انجام بدم بعد میبینم ای ب ...

اخی عزیزم واقعا همه به آدمایی مثل تو نیاز دارند 

تو دلگیر نشو می‌دونم سخته ولی تصمیم بگیر خوبی هارو فقط برای رضای خدا کنی و هیچ توقعی نداشته باشی از بنده خدا که بهش خوبی می‌کنی این دفعه اینقدر حساس نمیشی اصلا محبت رو نکن که در عوض محبت ببینی کلا یجور دلی کمک کن و مطمئن باش خوبی هابی که تا الان کردی و از این به بعد تو زندگی می‌کنی هیچ وجه بی پاداش نمی‌مونه حتما بهت برمیگرده ✨💞