2777
2789
عنوان

محیط کار داداشم و نگرانی من

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 32 پست
عادی که نیستولی شاگردی سختی داره عوضش یه شغل پر درآمد و خوب براش میشه

مرررسی.

آره خیلی علاقه داره و مستعده

یک مسلمان واقعی... به مذهب و اعتقادات دیگری... اهانت نمیکنه🌹❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همونجا کار کنه چرا داشت از خودش دفاع نمیکنه؟!داداش من ده سالشه چند روز پیش یه مرد خیلی قد بلند و هیک ...

خواسته دفاع کنه. رزمی کاره.

دستش رو از پشت گرفتن و یکی دیگه کتکش زدن.

مشکل اینجاست با علم به اینکه اینا عیاش هستن و دارو دسته دارن کوتاه میاد.

خواسته دفاع کنه. رزمی کاره.دستش رو از پشت گرفتن و یکی دیگه کتکش زدن.مشکل اینجاست با علم به اینکه این ...

من جای داداشت بودم اولین کاری که میکردم میرفتم پزشک قانونی و دیه میگرفتم

کسی که منو بفهمه استاد فلسفست!

از اون خر الاغ باید شکایت میکرد حساب کار دستش بیاد، نمیشه که به خاطر یکی دیگه دست از علاقه ات برداری ...

بابام میخواد بره با صاحب کارگاه صحبت کنه.

و بگه اگر تکرار بشه قطعا پای پلیس رو می کشه وسط.

فقط نگرانیم که مبادا بیرون از کارگاه بلایی سرش بیارن. چون تهدیدش کرده.

اگر میتونی جلوشو بگیری،نذار ادامه بده مطمئن باشید بلاهای دیگه هم سرش آوردن،و یا بعداً میارن،

وای دلم خالی شد.

با مامانم خیییییییلی راحته.

هرچی پیش بیاد بهش میگه.

اما دلم لرزید.

منم از همین می ترسم.

قوت قلب مضاعف🥹 مررررسی

فدات 

حقیقته 

بزار اونجا انقدر بجنگه تا چم و خم کار دستش بیاد

نزارید یه بچه ضعیف باقی بمونه 

بچه ای که اینقدر مظلومه و زیر دست پا له میشه درس و دانشگاه به درد نمیخوره

چون این بچه بهترین رشته رو هم بخونه ، بخواد وارد بازار کار بشه باید گرگ باشه جنگیدن تو جامعه رو بلد باشه 

پس چه بهتر که حین یادگیری این فرآیند گرگ شدنش هم پیش بره و انقدر گرم و سرد روزگارو بچشه تا دیگه زیر دست و پا نمونه 

اتفاقا بهترین کارو کرده درس نخونده

بهترین رشته مهندسی رو هم بخونه باید بعد کلی درس خوندم و سختی تازه وارد بازار کار بشه با کارگرهای وحشتناک گرگ و همکارا و زیر دستای گرگ و رییس ناجور و..و....بجنگه و صدها بار زیر دست و پا له بشه تا بتونه کار یادبگیره و حرفه ای بشه

من خودم دیدم که میگم

درس فکر کن حداقل ۴ سال از عمرشو تلف میکنه و وقتی وارد بازار کار میشه میبینه تو دنیای واقعی خیلیا چیزا رو بلد نیس و باید یادبگیره تازه

بنظرم باید با دادشت صحبت کنی که زیاد با همکاراش،صمیمی نشه و شوخی نکنه و بیشتر سعی کنه در مورد یادگیری کار باهاشون حرف بزنه یا سوال بپرسه،خلاصه باهاشون قاطی نشه و از ادامه تحصیل و هدف هاش هم چیزی نگه، ان شاا...که موفق باشه

وای دلم خالی شد.با مامانم خیییییییلی راحته.هرچی پیش بیاد بهش میگه.اما دلم لرزید.منم از همین می ترسم.

متاسفانه همینه

🌹کاربر آقا هستم🌹ترسناکترین انسانها کسانی هستند،که بلدن،در هر شرایطی ما را مقصر نشان بدهند🌹🌹

الان خواندم که گفتی تهدیدش کردن،مگه چه کار یا حرفی زده که اونا لج کردن باهاش.ولی اگه بشه با کمک صاحب کارش سعی کنید مسالمت آمیز و بدون دعوا حل بشه اگه هم احتمال خط میدین و بی خودی گیر میدن،کلا بیاد بیرون ولی همین کار را پیش کسی دیگه ای یاد بگیر

فدات حقیقته بزار اونجا انقدر بجنگه تا چم و خم کار دستش بیادنزارید یه بچه ضعیف باقی بمونه بچه ای که ا ...

واقعا ممنونم که وقت گذاشتید و اینطوری مفصل توضیح دادید.

بله! خودشم معتقده که ۴ سال از عمرش تلف میشه! درست یا نادرستش رو نمیدونم!

ولی خیلی نگرانشم.

قلبم شکست وقتی متوجه شدم چجوری کتک خورده. بی گناه! بی دلیل!

پس میذارم طبق نظر خودش ادامه بده.

چون خیلی خیلی نظر من واسش مهمه.

مشخصه صاحب کارگاه براش احترام خاصی قائله و بقیه حسادت میکنن . بهتره بمومونه چون صاحب کارگاه سعی میکنه زودتر همه چیز یادش بده . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

الان خواندم که گفتی تهدیدش کردن،مگه چه کار یا حرفی زده که اونا لج کردن باهاش.ولی اگه بشه با کمک صاحب ...

صاحب کارگاه داداش من رو بخاطر پیشرفت سریعش، مستقیما برده زیر دست استادکار اصلی.

موقعیتی که شاگردهای دیگه بعد از ۳ سال کار متوالی نتونستن بهش برسن.

استاد کار و شاگردها هم ازین وضعیت شاکی ان! شروع میکنن به اذیت و آزارش! مجبورش میکنن تمااااام کارهای نظافت و... رو داداش من انجام بده.

صاحب کارگاه سرزده میاد و میگه چرا برای افطار نرفتی؟؟؟ داداشم میگه استادکار نذاشت.

اینم گفته استاد کار بیخود کرد. من بهش گفتم ماه رمضون تا ۴ کار کنی و تماااام.

اگه دوباره نگهت داشتن، برو خونه و بقیش با من.

اینم خواسته ساعت ۵ بره ( روز بعدش) ، اینا هم گفتن باااید توالت رو بشوری.

گفته فلانی گفته ۴ برو و ضمنا توالت رو اصلا نشور! اینا هم درب رو بستن و کتکش زدن

مشخصه صاحب کارگاه براش احترام خاصی قائله و بقیه حسادت میکنن . بهتره بمومونه چون صاحب کارگاه سعی میکن ...

بله علتش رو می دونیم.

حسادته.

اما قلبم درد گرفت.

یه پسر ۱۹ ساله رو دو نفر به این شکل بزنن، بی دلیل، بی گناه! خدا ازشون بپرسه