2777
2789
عنوان

ترکا رسم خونه زدن ب نام عروس دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1128 بازدید | 98 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

واقعا خیلی ب مشکل میخورم با حرفاش حس میکنم خیلی تفاوت فرهنگی داریمچرا میگن دختر ب ترکا ندین دلیلش چی ...

ترک بهتره با ترک ازدواج کنه،تا با اخلاق هم سازگار شن

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

خواستگار رو چه حسابی خونه به نام عروس بزنه 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

بیشتر ببینید
خدایی روت شد بگی بیا خونه به نامم بزن

عزیزم رو شدن چیه این رسم ماست اکثر شهرا این رسمو دارن

حتی شده اگه داماد خونع نداشت از خونه پدر شوهر میزنن

دارم از زلف سیاهش گله چندان که مپرس...
دیگه به توان مالی خانواده هم بستگی داره. من ۵۰۰ سکه و سه دانگ زمین زدن.

بله ان شالله برای همه جوون ها خوشبختی و عاقبت بخیری باشه عزیزم 

من چیزیکه تو خانواده و بستگان دامادمون متوحه شدم خیلی اهل چشم و هم چشمین و اینکه مردم چی میگن ، یعنی اگه نداشته باشن هم باید طلاهای گنده بندازن ، درست میگم ؟

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
عزیزم رو شدن چیه این رسم ماست اکثر شهرا این رسمو دارنحتی شده اگه داماد خونع نداشت از خونه پدر شوهر م ...

شما برا کدوم شهرین؟

معجزه ی خدا خبر نمیکند📣 لطفا با احتیاط ناامید شوید⛔️

ما ترک ها اصلا بجز پول و طلا مهریه چیز دیگری نداریم من خودمم اولین بار تو همین نی نی سایت شنیدم این رسمو با اینکه هم خودم ترکم هم خانواده همسرم

به یه ترک بگی خونه برای مهریه بزنن از فهش بدتره

برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی🥺وقتی درخواست صلوات رو لایک میکنم بدونین براتون صلوات فرستادم✨التماس دعا دارم💚اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید.   و برای همسرم: چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ...زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ...بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤

بیشتر ببینید
عزیزم رو شدن چیه این رسم ماست اکثر شهرا این رسمو دارنحتی شده اگه داماد خونع نداشت از خونه پدر شوهر م ...

چرا باید این حماقتو کنن؟؟؟ خودت راضی میشی از خونه پدریت به نام عروستون دنگ زده بشه؟؟

اینا توقعات و انتظارات بیجاس هیچکس هم همچین کاری نمیکنه .