2777
2789
وای خدا مردم انقدر توضیح دادم کاش کامنت نمیذاشتم اون برای من و شما نیست خانم برای هیتلر برای دعا نوی ...

از کجا میدونی عزیزم ک واس ماها نیست 

هیشکی خبر نداره ک قراره عاقبت ب شر بشه یا عاقبت ب خیر 

حتی پیامبر هم از آینده خبر نداشت گلم 

اما امیدوارم هممون عاقبتمون بخیر بشه از گناهامون پاک بشیم توبه واقعی کنیم بعد بمیریم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جهنم وجود نداره ب نظر من چرا کاری میکنن ک بنده خدا از خدا بترسه خدایی ک بندشو انقد دوس داره هیچوقت ع ...

اصل جهنم و بهشت ، چیزی هست که خودمون الان داریم پیش پیش،میفرستیم

مثلا یه سری کارهامون اون دنیا آتش هست یه سری غل و زنجیر مثل حسادت و کبر که خودمون داریم غل و زنجیر به دست و پای خودمون میبندیم....

کسی،که به بهشت و جهنم که جزءیی از عالم غیب هستن اعتقاد نداشته باشه ایمانش ناقصه

خب وقتی تو این دنیا داره تاوان میده دیگ چرا باز مجازات شن

حد و اندازه ی مجازات آدما فرق میکنه یکی این دنیا تاوان میده دیگه اون دنیا راحته یکی این قدر بار گناهانش سنگینه که باید در هر دو دنیا عذاب ببینه بعضیا هم که دیگه دائم العذاب هستن.  شما میگی کسی که لطف و رحمت خدا رو نداره یعنی در جهنمه درسته . بالاتر از این عذاب نداریم .‌

ولی داعش و امثال اینا حالا مثلا بگیم چون رحمت خدا شاملشون نشده و تاوان دادن تو این دنیا کافیه . نه اینا باید اون دنیا هم تاوان بدن . کسی که یه نفر رو میکشه با کسی که هزاران نفر رو کشته یکی نیست این از عدل خدا بدور هست . وعلت وجود اون دنیا هم واسه اینه که عدالت خدا بی کم و کاست اجرا بشه

از کجا میدونی عزیزم ک واس ماها نیست هیشکی خبر نداره ک قراره عاقبت ب شر بشه یا عاقبت ب خیر حتی پیامبر ...

پیامبر خبر نداشت؟؟؟

عجب

داغ دل ما را فقط دریا کند خاموش.(ده بار ترکیده)

نماز میخونی؟اگ آره سعی کن اول وقت بخونی یجا خوندم اول وقت بخونی خود فرشته عزرائیل موقع جان گرفتن بهت ...

آره میخونم الحمدالله 

داغ دل ما را فقط دریا کند خاموش.(ده بار ترکیده)

نمیدونم اما احتمالا همه ما خیلی لغزش داشتیم و حقوق زیادی به گردنمون هست

جهنم برزخی 

بهشت ابدی

به لطف و شفاعت حضرت زهرا

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!