2777
2789

خیلی بابتش خدارو شکر کنید این خودش یه جور خوشبختیه😍من امشب گریه ام گرفت🥲 از بچگیم عاشق عیدو حالو هواش بودم ولی حدود ۱۱،۱۲ساله عید درست و حسابی بخودم ندیدم،همش حسرته شماهارو میخورم که نرمال با همسرتون با دل خوش منتظر مهمونیدو مهمونی میریدو رفت و آمد دارین با هرکی دلتون میخاد،هرسال لباس عید میخریم ولی جایی رو نداریم بریم،شوهرم از عید متنفره اون باعث این حاله ماست🥲بچه هام گناه دارن اصلا عید درست به خودشون ندیدن🥲هعی دلم تنگه یه زندگیه نرماله🥲

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دیگه رفت و آمدها خیلی کم شده، ما هر سال سه جامیریم ،اونا هم میان تمام ،خانواده خودمم که دورن ازم ،امسال داداشم یه شب اومد خوته مون انقدر خوشحال شدم انگار دنیا رو دادن بهم

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
بیشتر ببینید
واسه ما عید فطره فقط میریم خونه های هم کلی پذیرایی عیدی...😍

یعنی عید نوروز ندلرین؟چه طوری؟

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
بیشتر ببینید

چرا خونه پدر مادرت نمیری؟...خوب با اونا برو مهمونی بچه هاتم ببر...شوهرت هم بالاخره یه بارش میاد

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.

همسره منم خوشش نمیاد از عید و دیدو بازدید توی خانواده ی ما دیدوبازدید خیلی واجبه و زیاد برعکس خانواده همسرم خیلی خیلی کم اهل رفت و آمد هستن اولئل ازدواجم خیلی اذیت میشدم اونم اذیت میشد از رفت وآمد با فامیله من کم کم و به مرور زمان هردومون رفت وآمد و به حدنرمار رسوندیم و الان هردو تقریبا راضی هستیم

چراا سال نو هست ولی خیلی اینجا تو چشم نیس اصلی همون عید فطره تو قشم

عرب هستید؟

بیشتر ببینید