2777
2789

نمی‌دونم تا حالا برا شما پیش اومده یا نه، من بدون دلیل ناراحتم، از مهمونی برگشتیم حالم خیلی خوب بود خداییش اونجا همش می‌گفتیم و میخندیدیم اما الان که اومدم خونه موقع خواب اصلا حالم یه جوریه☹️🥺بیخود بی جهت ناراحتم😔😔😔نمی‌دونم چم شده؟؟؟ اینجور مواقع میگم چشم خوردم🙄نمی‌دونم 

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

نه ذهن ب استراحت احتیاج داره 

برا همینه ک تمایلمون ب غم بیشتره 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

همین مشکلو داشتم اما نه گاهی اویات اکثر اویات

دفتم روانشناس ارجاعم داد روانپزشک تشخیصم افسردگی حاد بود

یه مدت دارو خوردم بشدن روم اثر منفی گذاشت

حوودا ده روز

قطعسون کردم وزندگیمو سامون دادم

وروی توسعم کار کردم

الانم حالم خیلی بهتره قبلنه

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

همین مشکلو داشتم اما نه گاهی اویات اکثر اویاتدفتم روانشناس ارجاعم داد روانپزشک تشخیصم افسردگی حاد بو ...

آره راست میگی اما من برعکس تو داروهامو قطع کردم بدتر شدم بهم گفت قطع نکن باید دوباره بخورم چون هروقت می‌خوردم حالم خیلی خوب میشه

آره راست میگی اما من برعکس تو داروهامو قطع کردم بدتر شدم بهم گفت قطع نکن باید دوباره بخورم چون هروقت ...

بیخیال دارو

کلی عوارض داره

بخدا کاش جابگزیتش چیزای طبیعی میکردی نه شیمبایی

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛
بیخیال داروکلی عوارض دارهبخدا کاش جابگزیتش چیزای طبیعی میکردی نه شیمبایی

همه چیزو امتحان کردم هیچی به هیچی البته ورزش خیلی تأثیر گزاره

همه چیزو امتحان کردم هیچی به هیچی البته ورزش خیلی تأثیر گزاره

امون ورزش رو کن

بعد از دوز داروهابا مشورت دکتر کم کن لنظرم

خیلی طبیعیه همه ی آدما این اتفاق براشون میفته یکی از علتای مهمشم زندگی مدرنه تکنولوژی و امبار مختلفی که توی روز میبینیم و دنیال میکنیم روی ناخوداگاهمون اثر میزارن همون لحظه نمیفهمیم اما بعد یهو دچار غم‌میشیم و افسردگی خب مگه میشه در روز مثلا صدتا کلیپ که شایدم بیشتر توی اینس تا و برنامه های دیگه ببینیم و اخرشم حالمون تغییر نکنه؟همه ی اینا توی ناخوداگاه و روحمون ثبت میشه و به صورت افسردگیو اضطراب بروز پیدا میکنه