2777
2789

فکر کن من دگ حالم چقد بد بوده اینو صدا کردم

اول سردرد داشتم یهو شدید میشد ،جلوی سرم

من اصلااا سردرد نمیشم،سالی دوبار نهایت

بعد حالت تهوع گرفتم بدنم انگار لمس شده باشه گردنم درد گرفت

پاشدم اب و ابلیمو و قند نمک ریختم تو لیوان ترکیبی که شاید یکیش خوبم کنه و یا قندم باشه یا فشارم،ولی حالا حالم که خوب نشده سوزش معدم گرفتم

خیلی حالم بده میترسم🥲

پی ام اس نیستی قبل پریود ادم اینجوری میشه

🇵🇸✌🏻می کنند اسلام و قران را فدایت اما ؛ از کیسهٔ خلیفه می بخشند اینان تو را (بیتی برای ایران) 🌿دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗اسلام دینی است که در آن بزرگترین گناه ناامیدی از خداوند است💗زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنی

بیشتر ببینید

وای منم دیروز این حال شدم خیلی حس بدی داشت شابد ویروس جدیده اول یه کوچولو نوشابه خوردم که اگه قندم افتاده خوب شم بعد آبلیمو خوردم و سماق و ماست . البته قبلشون ناپروکسن هم خورده بودم.. 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

از استرسه منم اینجوری میشم دکتر گفت دلیلش استرس و اضطرابه سعی کن آرامش داشته باشی و بخوابی فکر و خیال و از خودت دور کن بهتر میشی البته اگر فشارت و چک کردی چون اینا علائم فشار بالا هم هست ولی سردرد های این مدلی معمولا تنشی هستن

تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است...
وای منم دیروز این حال شدم خیلی حس بدی داشت شابد ویروس جدیده اول یه کوچولو نوشابه خوردم که اگه قندم ا ...

نه ویروس نیست من چندباری اینجوری شدم ابمیوه خوردم بهتر شدم

حالا نمیدونم ابمیوه خوبم کرد یا خودم خوب شدم

از استرسه منم اینجوری میشم دکتر گفت دلیلش استرس و اضطرابه سعی کن آرامش داشته باشی و بخوابی فکر و خیا ...

نههه از استرس نیست من حالم خیلی بد میشه این از استرس نیست

نههه از استرس نیست من حالم خیلی بد میشه این از استرس نیست

منم خیلی حالم بد میشد فکر میکردم سکته مغزی دارم میکنم یا ام اس گرفتم قشنگ تنم لمس میشد ی بار زنگ زدم شوهرم گفتم بیا من دارم میمیرم پیش بچه باش بیچاره با استرس اومد دید من افتادم از سردرد بعد که اضطرابم بهتر شد اینم درمان شد

تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است...