2777
2789
عنوان

قهوه نگوووو بگو تریاق

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 67 پست

قهوه یزدی گرفتیم با دو تا شکلات اوکیه

برابری رو باور نکن! کدوم مردی وقتی تو بری سر کار نصف کارهای خونه رو بی چون و چرا انجام میده؟! کدوم مردی وقتی تو زایمان کنی تربیت و درس و مشق بچه رو گردن میگیره؟! اگه نگران خرج هستی هم عرف و اجتماع میگه وظیفهٔ مرده هم خدایی که تو رو آفریده قبل از تو به این فکر کرده و اجرت المثل و نفقه و مهریه و شیریها و ... رو برای همین گذاشته . آزادی رو باور نکن ! آزادی ای که باعث میشه دخترها هرروز دم دستی تر بشن و حتی به مردها باج بدن تا شاید بیان خواستگاری و به ازدواج سفید هم راضی بشن در حالیکه قبلا دخترها انقدر ارزشمند بودن که یه مرد چند سال منتظر شنیدن جواب بله ازشون بمونه : هفت سال القصه بس آشفته بود ، با سگان کوی دختر خفته بود ، خدا برای اینکه تو دام این مردهای سودجو نیفتی حجاب رو گذاشته 🌸  مشکینه قوربان ابالفضل

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من قهوه دوست دارم اما از نوع یزدی🫠همچنین اونایی که ترکیب شیر و قهوه هستنقهوه های تلخ مثل اسپرسو رو ...

یزدی چطور میشه ؟

من بابام برام میگیره فک کنم اسمش گلد

آرههههه واقعا شیر و قهوه اصلا برای بیدار موندن تاثیر ندارههه

ولی خوشمزه اس 😭😂

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)
اونایی که عاشقشنو کاری ندارم اونایی که فقط به خاطر کلاس گذاشتن میخورن و درک نمیکنم🫤

مگه کلاس داره ؟😭😂 

نوشیدنی گرم فقط چای 😍

قهوه

ماسالا

کافی میکس

به همه اینا عادت دارم،اما هیچکدومش جای چایی نمیتونه بگیره

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

با شکلات تلخ خیلی میچسبه من معتادشم یک مدت روزی دو شات میخوردم الان کردم روزی یکی

نگو خواهر نگوووو

چطوری دوتا شات میخوری؟😭😂 نکنه فقط برای من زهر مارهههه

نگو خواهر نگووووچطوری دوتا شات میخوری؟😭😂 نکنه فقط برای من زهر مارهههه

چون عادت نداری برات تلخه،یه مدت که بخوری برات لذتبخش میشه

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

اوه من ک باید هر روز قهوه تلخ یا نهایتش اسپرسو دوبل بخورم .اثری هم دیگه تو خواب من نداره😀

آیا شما مرتاض هستید؟😭😂

چطور میشه

بیشتر دارم بر نمی تابممم

کنارش هم میتونی یه شکلات کاکائویی با هر درصدی که دوست داری بخوری که کمتر تلخیش حس بشخ

من شکلات رو میذارم آخر میخورمم

کنارش بهتره ؟🥺😂