2777
2789
عنوان

ویزیت انلاین زنان یا ماما

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 29 پست
ممنون اسم پزشک زنان رو میشه بگید الان سر زدم زیاد بودن

کامنت هارو بخونید و امتیاز و رزومه دکتر رو چک کنید و باتوجه به مشکلتون انتخاب کنید ❤️

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نه خداروشکر ندارم حتی علائم دیگه پلی کستیک به جز تاخیر این ماه تو پریودی هم ندارم باشه ممنون از راهن ...

عزیزم بهت آمپول پروژسترون میده یکی یادوتا بستگی داره به تجویزش فک نمیکنم مشکل دیگه ای داشته باشین

اون آمپول روبزنین ازهمون روزتا۱۰روزبعدش پریودیتون شروع میشه

سوالت چیهبپرس شاید تونستم کمک کنم

عزیزم من۱۹هفته باردارم تازگیا کشاله ران هام خیلی درد میکنه..بعد تکون های بچه خیلی پایین تر از نافمه چرا

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀
عزیزم من۱۹هفته باردارم تازگیا کشاله ران هام خیلی درد میکنه..بعد تکون های بچه خیلی پایین تر از نافمه ...

بچه چندمه تونه؟

درد توی بارداری طبیعیه 

ولی هفته ۱۹ تکون هاش و حس میکنی باید خیلی ریز و کوچیک باشه

احتمال زیاد تکون های روده و نبض رو حس میکنی

معاینه شدی؟

ممنونم از راهنماییت عزیزم اسم پزشکتونو میشه بگید بله خب حتما باید بررسی دقیق بشه

ونوس حاجی علی اکبر عزیزم 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
بیشتر ببینید