2777
2789

این خواستگار من دوست مامانم و خالم هستش .

بعد.

مامان من خاستگارم رو برای دختر عموم و خالم برای دختر دایی شون فرستادن .

ولی این دوتا رو خوششون نیومده .

الان ما چند جلسه هست دارم رفت آمد میکنیم .

میخواستم بدونم از نظر شما اگر روز بله برون بیاید و با همچین صفحه مواجه بشید چه واکنشی دارید .

ناراحت میشید یا نه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرا قبول نکنم وقتی از اول دوست داشتن بیان خاستگاری من ولی خالم یه جورایی نمیذاشت .

عزیزم تو کل فامیلتون رفتن گشتن اومدن برگشتن به شما

خودتو دوس داشته باش از تو فقط یدونه هست✨🤍
اگر کیس خوبی هست چه اشکالی داره؟ خدا اون رو برای شما در نظر گرقته. اخه مشکل جدی نیست. طبیعیه ممکنه ی ...

درسته ما از هم یه جور هایی خوشمون اومده است اصلا هم برام مهم نیست کجا رفته قفط نگران حس اون هام ناراحتم به خاطر اون ها 

عزیزم تو کل فامیلتون رفتن گشتن اومدن برگشتن به شما

اون ها که نگشتن مل خودمون میگفتیم برین اونجا .

بعدش چون رفتن پیش اون ها دلیلی نمیشه که رد کنم وقتی همه معیار هامو داره 

من قبول نمی کردم

شما ها از اولش نمیدونستید دارید همین جوری قضاوت میکنید ..

دارم میگم مامان خودم فرستاده و همه معیار ها م هم که داره چرا ردکنم .

من فقط نگران حس اون دختر هام دوست ندارم ازم حس بدی بگیرن 

اون ها که نگشتن مل خودمون میگفتیم برین اونجا .بعدش چون رفتن پیش اون ها دلیلی نمیشه که رد کنم وقتی هم ...

خب عزیزم وقتی خودت خوشت اومده و کیس مناسبته دیگه نگرانی برا چی؟اصلا نگران نباش ، خوشبخت بشی❤️