2777
2789

داداشم با دوستاشون میخان برن سفر به منم گفتن بیا البته دوستاشون همسنم نیستن ولی داداشم اینا و دوستاشون بچه دارن در ضمن یه دختر مجردم توی اکیپشون هست...با دوستاشون تاحالا سفر نرفتم اما توی جمعاشون بودم خوبه بد نمیگذره گاهیم با بچه هاشون صحبت میکنم بعد الان فهمیدم دقیقا همونروز اکیپ دوستامون با دختر عمو پسر عمه هام و دوستاشون میخان برنامه بیرون از شهر بذارن بنظرتون سفر برم یا بمونم با دوستام برم؟البته بگم شهری که میرنو خیلی دوست دارم

سفر کمتر پیش میاد

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگه میدونی زنداداشت بعدا نمیخواد بگه رفتم سفر خواهرشوهرمم دنبال من اومد ،سفر برو

اما اگه یه درصد احتمال میدی بعدش دلخوری یا حرف و حدیث یا منتی باشه نرو سفر 

همون با دوستات اکیپی برو خوش بگذره بهت

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
بیشتر ببینید
عزیزم هر جوری که خودت راحتی همون کار و بکن هر جور که فک میکنی بهت خوش میگذره

ببین جمع همسن و سالام همیشه ترجیح میدم اما خب اگه بمونم اون یکروز تفریحه ولی سفر ۴‌.۵ روز جدیدنم مامانم همش سرم غر میزنه دلم میخاد برم خونه نباشم ولی باز نمیدونم🤷🏻‍♀️

اگه میدونی زنداداشت بعدا نمیخواد بگه رفتم سفر خواهرشوهرمم دنبال من اومد ،سفر برواما اگه یه درصد احتم ...

راستش دیشب اومدن خونمون قصد رفتن نداشتم چون اول قرار بود برن خونه دوستاشون بمونن بعد زنداداشم گفت چرا نمیای؟بعد آخرش گفت دوست داریم بیای ولی هرجور راحتی

راستش دیشب اومدن خونمون قصد رفتن نداشتم چون اول قرار بود برن خونه دوستاشون بمونن بعد زنداداشم گفت چر ...

خب دیگه خودت بهتر میدونی رابطه اتون چطوریه 

سفر چند روزه خب جذاب تره 

ولی من شخص خودم دوس ندارم سفر با برادرم و خانومش برم ترجیحم با دوستامه

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
بیشتر ببینید