2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

برای منی که عاشق شیرینیجات هستم باید یه دلیل محکم بیارم یه چرایی قوی که نرم سراغ اون. خودم میگم که این بدن من امانته خدا گفته ازش حفاظت کن من چرا چیزی که ارزش نداره به خورد بدنم بدم؟ من نباید چیز خوشمزه بخورم من باید چیزای سالم بخورم 

و هم اینکه جایگزین برای شیرینجات بزارم مثل خرما برگه زردالو و... 

دنبال ارتقا شخصیتم هستم نینی سایت خیلی کمکم کرد.شاید هم از تاپیک های قدیمی لایکتون کردم وقتی لایک میزنم براتون صلوات میفرستم . 🌹.               یعنی روزی میرسه که اونی شده باشم که ایده المه؟ 1401/4/19
بیشتر ببینید
من فقط با قند و شکر..با نبات و نون خامه ای رفیقم مشکلی نداریم باهم

نوش جونت عزیزم.من هرچی با شیرینیجات دشمنم با نمک داداشیم خیلی از قند مضرتر   

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره

قند و چربی با هم ارتباط دارن اگر چربی کم مصرف کنید و بدنتون نیاز داشته باشه میل به شیرینی  و قند پیدا میکنید اگر چربی مصرف داشته باشید میلتون به قند کاهش زیادی پیدا میکنه. البته در شرایط نرمال بدنی منظورم هست. کره، چربی کنار گوشت مثل چربی کنار گوشت گوسفند یا خوردن غذاهایی مثل آبگوشت. منظورم خوردن ماکارانی چرب یا روغن سرخ کردنی و.. نیست

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
تو اون مدت پوستت چطور شده بود؟

من قبل از رفتن به دکتر پوست قند نمیخوردم اما بازم جوشای قرمز کل صورتمو گرفته بود نون هم میخوردم جوش در میاوردم 

من به تجویز دکتر پوست یک سال راکوتان خوردم 2 ماه روزانه ماه 3 تا 5 یک روز در میان و.... 

باید برای از بین رفتن دائمی جوش  3 سال میرفتم دکتر، که من فقط یکسال دارو رو ادامه دادم چون قرص واقعا قوی بود 

میخواستم بگم که اگه جوشات قرمز دون دونه مثل من برو دکتر پوست و رژیم رو با دکتر همزمان پیش ببر 

راستی صورتم از قبل خیلی بهترههه اما هنوز جوش میزنم اما خیلی ریز 

دنبال ارتقا شخصیتم هستم نینی سایت خیلی کمکم کرد.شاید هم از تاپیک های قدیمی لایکتون کردم وقتی لایک میزنم براتون صلوات میفرستم . 🌹.               یعنی روزی میرسه که اونی شده باشم که ایده المه؟ 1401/4/19
بیشتر ببینید
حتما قندت پایین بوده که اینجور شدی..هر چیزی به اندازه ش

قند واقعا دشمن پوست منه 

یدونه قند بخورم صورتم جوش در میاد 

بیشتر ببینید
قند ها را بگیرید و به قل و زنجیر ببندید

این فقط یک حرف و شعاره

ترک قند برا کسی که عاشقشه مثل ترک اعتیاد میمونه که خودم تجربش کردم خیلی سخته اما نتیجه اش شیرین 🙂

بیشتر ببینید