2777
2789

حکمت ۵ نهج البلاغه: ارزش علم و ادب و تفکر

🔸1- و دانائى ميراثى است شريف و گرامى (كه بهر كه چنين ارثى برسد كليد سعادت و نيكبختى را دريافته)

2- و خوهاى پسنديده زيورهايى است تازه و نو (كه كهنه نمى شود)

3- و انديشه (در هر كارى مانند) آيينه صاف و پاك است (كه انديشه كننده به سود و زيان كار بر مى خورد).

جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
بیشتر ببینید

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
بیشتر ببینید

ی سوال شما ک مطالعه دارید تو این زمینه اینک میگن امام علی گفته زن ناقص العقل راسته یا ن؟ 

Why is all happening‌ with my? ‌  ‌ ‌  ‌ ‌/ زیاد حرف میزنم به دل نگیرید تو دلم چیزی نی / ادم رکیم / تاپیک های با عنوانین نمیدونم واقعا ، نمیخوام بخوابم ، چی برمم ، حالم خیلی بده و ناراحتم ، پیانو یا ویولن ، بیاید بگید ، اگه کسی ، اون در هایی که ، بنظرتون چی برم ، یعنی چه مشکلي دارم ، بنظرتون از کجا ، لیزر ، اگه یکی ، فرق عشق با کراش ، کمکم کنین ، فیلم خارجی عاشقانه ، به این چی میگن ، کدوم رنگ چشم متعلق به من نیست مچ گیران عزیز .

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ی سوال شما ک مطالعه دارید تو این زمینه اینک میگن امام علی گفته زن ناقص العقل راسته یا ن؟

من یه جا خوندم متن عربی که حضرت علی گفته در زبان عرب معنی بدی نداره و منظور اینه که زن جنبه احساساتش بیشتر تا عقلش یعنی احساسی تره تا عاقل تر و عقل زن از مرد کوچکتر به خاطر همین زن زودتر عاقل تر میشه تا مرد و به همین خاطر زنان زودتر از مردان در اسلام ب سن تکلیف میرسن 

سلام طاعات قبول

از نگاه قرآن کریم، طبق آیه «يَا أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاكُم مِّن ذَكَرٍ وَأُنثَى وَجَعَلْنَاكُمْ شُعُوبًا وَقَبَائِلَ لِتَعَارَفُوا إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِندَ اللَّهِ أَتْقَاكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ خَبِيرٌ» (1)،

🔻 مقرب‌ترین و باارزش‌ترین انسان‌ها در نزد خداوند، باتقواترین آنان، است. به همین جهت، مرد یا زن بودن، برای خداوند، اهمیت ندارد و تنها عمل و تقوا است که مورد اهتمام خداوند حکیم و علیم است.

🔸 اگر در برخی از احادیث مانند حدیث «إن النساء ... نواقص العقول» (2) که از امام علی (علیه السلام)، نقل شده است، مقصود از آن، همه زنان نیستند؛ بلکه منظور، برخی از زنان هستند؛ وگرنه در جامعه، بسیاری از زنان، دیده می‌شوند که از هزاران مرد، بالاتر و باعقل‌تر هستند. از جمله حضرت فاطمه زهرا (علیها السلام) که الگوی همه مردان و زنان عالم و همسر امام علی (علیه السلام) بوده است.

🔹👈علاوه بر آن که در زمان امام علی (علیه السلام)، به طور غالب و معمول، زنان آن دوره، در منازل خود بودند و به لحاظ اجتماعی و سیاسی، در جامعه و اجتماع حضور فعال نداشتند به همین جهت، از نظر عقل اجتماعی و سیاسی، پختگی لازم را نداشتند. به همین جهت، امام علی (علیه السلام) به آن دسته از زنان اشاره کرده است، وگرنه اگر زنی، پختگی لازم را داشته باشد، عقل او ناقص نیست.

🔸 نهج البلاغه هم از جمله کتابهای معتبر حدیثی است و علامه سید رضی، احادیث معتبر را در این کتاب، جمع‌آوری کرده است و تاکنون تحریف نشده است. پس اگر حدیثی به لحاظ ظاهری، اشاره به تبعیض میان زنان و مردان دارد، باید توجیه شود و اسلام با تبعیض میان زنان و مردان، مخالف است و اگر حکمی، در ظاهر این گونه است، دارای توجیه و حکمت مشخصی است.

1. حجرات: 49/ 13
2 . موسوی، سید رضی، نهج البلاغه، خطبه 80

بیشتر ببینید
سلام طاعات قبولاز نگاه قرآن کریم، طبق آیه «يَا أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاكُم مِّن ذَكَرٍ وَأ ...

ممنون

Why is all happening‌ with my? ‌  ‌ ‌  ‌ ‌/ زیاد حرف میزنم به دل نگیرید تو دلم چیزی نی / ادم رکیم / تاپیک های با عنوانین نمیدونم واقعا ، نمیخوام بخوابم ، چی برمم ، حالم خیلی بده و ناراحتم ، پیانو یا ویولن ، بیاید بگید ، اگه کسی ، اون در هایی که ، بنظرتون چی برم ، یعنی چه مشکلي دارم ، بنظرتون از کجا ، لیزر ، اگه یکی ، فرق عشق با کراش ، کمکم کنین ، فیلم خارجی عاشقانه ، به این چی میگن ، کدوم رنگ چشم متعلق به من نیست مچ گیران عزیز .

بیشتر ببینید