2777
2789
عنوان

کار خوبی کردم یا نه

185 بازدید | 16 پست

هر روز از خواب بیدار میشدم با دل شکسته و گریه دوست نداشتم از جام بلند شم با سختی بیدار میشدم شروع به نظافت تا شب توام با عصبانیت شدید و داد زدن سر بچم بخاطر ول بودن شوهر

امروز بیدار شدم گفتم دیگه تموم شد مرده و من دیگه شوهری ندارم ،،،یه نفس راحت کشیدم رفتم اول کار دوش گرفتم مسواک زدم موهامو شونه کردم لباس شیکی پوشیدم صبحونه خوردم و ناهار با بچم رقصیدم ارایش کردم و...به خونه دست نزدم تا شوهر برگشت یکم غر زد بخاطر 

نامرتب بودن خونه من توجه نکردم و خودمو با بچه مشغول کردم اونم بعد شام سرشو کرد تو گوشی و من با بچم بازی و خنده با صدای بلند تا اینکه برگشت گفت چه عوض شدی من اصلا انگار نشنیدم توجه نکردم تا رفت خوابید 

الان کاری که کردم امروز برای خودم عصبانی نشدم بهش زنگ نزدم به خودم رسیدم با بچم خوب بودم ،،،فردام فکر میکنم مرده و همچنان ادامه میدم بخاطر خودمو بچم

نمی‌تونم نظری بدم چون نمیدونم چی شد که همچین تصمیمی گرفتی. ولی کلا غر زدن و زانوی غم بغل گرفتن کمکی نمیکنه. باید سعی کنی شرایط رو بهتر کنی

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا کار خوبی کردی حسهای منفی رو از خودت و بچه ات دور کردی

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
بیشتر ببینید
شوهرم دوستم نداره بهم توجه نمیکنه

با یه مشاور مشورت کن. این راه حلی که در نظر گرفتی به نظر موقتی میاد. تا ابد که نمی‌تونی نادیده‌ش بگیری. زندگی بدون علاقه و محبت، سرد میشه. با همسرت صحبت کن ببین اصلا علاقه‌ای به بهتر کردن اوضاع داره یا نمیخواد هیچ تلاشی بکنه بعدش برای زندگیت یه تصمیم اساسی بگیر

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بیشتر ببینید
ممنونم واقعا بهم انگیزه دادی

مردا کلا جنبه توجه و عشق زیادی ندارن بیشتر دوسدارن بی محل بشن ببینن طرف وابسته نیست براش مهم نیست تفریحات و سرگرمی جدا داره و بدون اونم شاده سعی میکنن بهش بچسبن سخته ولی نتیجه بخش الهی همچی برات قشنگ بشه

با یه مشاور مشورت کن. این راه حلی که در نظر گرفتی به نظر موقتی میاد. تا ابد که نمی‌تونی نادیده‌ش بگی ...

صحبت زیاد کردم باهاش طی این سالها ولی اصلا قابل تغییر نیست درستش اینه طلاق بگیرم ولی چون طبق شرایطی که دارم نمیتونم طلاق بگیرم تصمیم گرفتم برای حفظ ارامش بچم و خودم این راهو انتخاب کنم

صحبت زیاد کردم باهاش طی این سالها ولی اصلا قابل تغییر نیست درستش اینه طلاق بگیرم ولی چون طبق شرایطی ...

خب سعی کن شرایطو جوری تغییر بدی که بتونی جدا شی. البته اگه فکر می‌کنی بهترین راهه

بیشتر ببینید
خب سعی کن شرایطو جوری تغییر بدی که بتونی جدا شی. البته اگه فکر می‌کنی بهترین راهه

همینو در نظر دارم منتها اول باید خودمو تغییر بدم عزت نفس از دست دادمو دوباره بدست بیارم شرایط روحی و جسمیمو خوب کنم بعدش مشغول بکار بشم پس انداز داشته باشم تا اون موقع بچمم مدرسه میره و من زمان بیشتری برای کار بیرون منزل بدست میارم ،،،،بعدش با خیال راحت و شرایط بهتری طلاق میگیرم

همینو در نظر دارم منتها اول باید خودمو تغییر بدم عزت نفس از دست دادمو دوباره بدست بیارم شرایط روحی و ...

امیدوارم هر چی خیره همون بشه هم برای خودتون و هم به خصوص برای بچه‌تون

بیشتر ببینید