2777
2789
عنوان

شما بودین همچی می‌فروختین تا خونه بخرین

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 42 پست
اسی یجایی خونه بخر که فردا روز مشتری داشته باشه

نه جای خیلی خوبی 

دلیل اینکه قیمتش کمه اینه که طرف پول لازمه و همه پول یجا میخواد و اینکه طرف آشناس 

زندگی ادامه دارد...

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اتفاقا خودم توی این فکر بودم ولی پسرم اونطوری بیشتر وابسته میشه

شما اگ نظر روانشناس ک رفتی پیشش رو قبول نداری پس اصلا چرا رفتی روانشناس عزیزم؟

حتما باتوجه ب شرایط پسرت لازم دیده جداش نکنی از محیط فعلی

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

خونه بخر بچه دو روز دیگه دوست پیدا میکنه ولی خ.نه نخری همین بچه بزرگ میشه میکوبه سرت خونه نداری

آخه پسر من پیش فعالی داره و محیط خیلی روش تاثیر میزاره بیشتر پیش فعالیش به خاطر محیط میترسم این تغییر شهر باعث شه پیش فعالی بیشتر بشه 

زندگی ادامه دارد...

شما اگ نظر روانشناس ک رفتی پیشش رو قبول نداری پس اصلا چرا رفتی روانشناس عزیزم؟حتما باتوجه ب شرایط پس ...

نظر روانشناس قبول دارم ولی آینده چی 

زندگی ادامه دارد...

نه جای خیلی خوبی دلیل اینکه قیمتش کمه اینه که طرف پول لازمه و همه پول یجا میخواد و اینکه طرف آشناس

اها پس خوبه عزیزم ان شاءالله بهترین تصمیم رو بگیری

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
نظر روانشناس قبول دارم ولی آینده چی

دیدم ک نوشتین پسرتون بیش فعاله

طبق نظر روانشناس پیش برین

بچه‌های بیش فعال معمولا بیش از حد‌ مهربونن و زودم ب محیط جدید و بچه‌های جدید عادت میکنن

مثلا یک مورد دارم سالها بامن کار میکرد  بعد تشخیص دادم بره مهد

مادرش نگرانی داشت  اما الان عاشق مربی مهدشه

نگران نباشید  وابستگی بین تمام بچه‌ها هست و زودم فراموش میشه

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

دقیق کامل توضیح میدم راهنمایی تون ک متوجه به درکش برسین نه فکرتون خوبه درسته ،ببینید لحظه ای بوده دیدشون اینده نگری نمیدونم چرا نداشتن خب مسکن خونه از خودتون داشتن آرامش ها ثابت پایدار نسلی محسوب میشه نه که هرسال به اتمام قرارداد خونه چندماه مونده به چه کنم هاش با این تورو های بالا که صاحبخونه میخواد چقدر اضاف کنه ارامش نمیمونه که در این مواقعه ها بعدش هی جابجایی از این خونه ب اون خونه سرکله زدن با صاحبخونه ومحل وووو الان خونه واقعا قیمت هاشون با تورم بالای هرماهه داریم اصلا تکون نخورده نهایت بیست درصد تا چهل درصد، چون خودم دو واحد دارم سند تک برگ دارو همی امسال من صفرتا صد داخل خونه ها رسیدم صدوپنچاه خرج برداشت دست مستأجرن ک حدود دوهفته ای میشه گذاشتم برای فروش ،کامل متوجهم بهترین وقت برای کسانی که خونه ندارن هست 

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
نمیشه خونه رو بخری بدی اجاره با پولش همین جایی که هستی بمونی؟

ببین خونه نیاز به چند باز سازی جزئ داره اما خب خرجش زیاد میشه اینجا خیلی روی این چیزا حساس هستند مستاجر قبول نمیکنه اگه هم قبول کنه با قیمت خیلی کم 

اما اگه خودم برم بشینم یه مدت میشینم تا پول دستم بیاد بازسازی کنم 

زندگی ادامه دارد...